Happy Dog Supreme Novi Zeland - janjetina - 4 kg

Happy Dog Supreme Novi Zeland - janjetina - 4 kg

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Čista priroda i kristalno čista voda u Novom Zelandu se brinu da prehrambene tvari imaju svoju izvornu snagu. Ova hrana sadrži visokovrijedne sastojke iz područja južnog ... Pročitaj cijeli opis
24,49 €
2-4 dana
Istaknute ponude
?

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
28,48 €
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 4 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 1:30.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o zooplus.hr ponudi
Sve ponude
Provjerite cijenu dostave u trgovini
Cijena je osvježena danas od 1:19.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o zoocity ponudi
Cijena s dostavom
28,34 €
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 12 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 1:33.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Petissimo ponudi
Proizvođač
Vrsta hrane
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX002CBDAA
Prijavi grešku
Čista priroda i kristalno čista voda u Novom Zelandu se brinu da prehrambene tvari imaju svoju izvornu snagu. Ova hrana sadrži visokovrijedne sastojke iz područja južnog Pacifika i posebno je blaga za želudac i crijeva. Happy Dog Supreme Novi Zeland hrana za pse s janjetinom - proizvedena u Njemačkoj pod strogom kontrolom kvalitete: Za ishranu kod intolerancije na hranu - posebno nježna za želudac i crijeva 21% prvoklasne janjetine, ukusna riža 21% Neobrađeno suncokretovo ulje Visokokvalitetne školjke 90%-na probavljivost hranjivih tvari, osobito blaga za probavni sustav Happy Dog Supreme Novi Zeland hrana za pse s janjetinom nudi čitav spektar vrijednih sastojaka koji se kombiniraju s jedinstvenim Happy Dog Supreme Life Plus konceptom u inovativnoj prvoklasnoj hrani za sve pasmine. Zbog posebnog procesa proizvodnje i niskog sadržaja proteina od samo 21% Happy Dog Supreme Novi Zeland hrana za pse s janjetinom je pogodna za sve osjetljive pse s posebnim prehrambenim potrebama. Recepture različitih vrsti Happy Dog Supreme hrane su posebno napravljene da se odlično mogu kombinirati s drugim vrstama Happy Dog te ih Vašem psu možete naizmjenice davati - i ponuditi mu 'kulinarsko putovanje po svijetu'. Detaljne informacije o posebnom 'Happy Dog Supreme Life Plus' konceptu: Osim svog plijena vuk u divljini ima širok izbor razne hrane koju će birati instinktivno. Znanstveno je dokazano da 'Happy Dog Life Plus' koncept imitira prirodu na idealan način pružajući psu odličnu kombinaciju hranjivih tvari za zdravlje: Laneno sjeme s omega-3 i omega-6 masnim kiselinama za kožu i krzno Fermentitane žitarice s prirodnom mliječnom kiselinom i metabolički aktivnim enzimima za zdrav imunološki sustav Prirodni silicij - fosilne alge za jake kosti i zglobove Elementi u tragovima s visokim biološkom raspoloživosti za dobar metabolizam Jabuka s prirodnim vlaknima koja sadrže pektin za optimalan probavni sustav Pažljivo odabrano bilje s eteričnim uljima važnima za probavni sustav Novozelandske zelenousne dagnje s važnim glukozaminoglukanom za zdrave zglobove S ovom će hranom organizam životinje imati koristi u cijelosti - od jakog imunološkog sustava do zdravog krzna. Poseban proces proizvodnje te izvanredni sastojci visoke kvalitete omogućavaju Vašem psu odlično zdravlje. Sve vrste Happy Dog hrane možete miješati ili naizmjence davati odraslim psima. Ova pseća hrana je vrlo ukusna i lako probavljiva što je čini posebno prikladnom za osjetljive pse. Happy Dog hrana za pse se proizvodi u bavarskom obiteljskom poduzeću od najboljih sastojaka prema najnovijim znanstvenim otkrićima. Happy Dog koristi prirodne sastojke, kao što je aromatično bilje i još mnogo toga. Rezultat je hrana prvoklasne kvalitete s garantiranim podrijetlom. Kroketi:
Happy Dog Supreme Novi Zeland - janjetina - 4 kg
Happy Dog Supreme Novi Zeland - janjetina - 4 kg
24,49 €
u zooplus.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe