Happy Dog NaturCroq Active Adult 15 kg

Happy Dog NaturCroq Active Adult 15 kg

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Happy Dog NaturCroq Active je uravnotežena, visoko probavljiva kompletna hrana za sve pse s povećanim udjelom energijskih tvari i proteina u kroketima. Visoka kvaliteta p... Pročitaj cijeli opis
39,39 € -10 %
35,45 €
2-12 dana
Cijena s dostavom
39,95 €
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 12 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 16:28.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Petissimo ponudi
Ponuda trgovine Petissimo za proizvod Happy Dog NaturCroq Active Adult 15 kg. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Vrsta hrane
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX00B5655E
Prijavi grešku
Happy Dog NaturCroq Active je uravnotežena, visoko probavljiva kompletna hrana za sve pse s povećanim udjelom energijskih tvari i proteina u kroketima. Visoka kvaliteta proteina od govedine, peradi i ribe u kombinaciji sa suncokretovim uljem i uljem repice, daju brzo i lako energiju za kretanje, sport i igru - bez štete za organizam. Psi trebaju osim mesa i ostale sastojke za optimalnu prehranu. Stoga suncokret, zelena zob, grbica (kreša) i peršin kao prirodne, domaće zelene biljke upotpunjavaju recepturu. Time se zadovoljavaju prehrambene potrebe Vašeg psa. Happy Dog Natur-Croq Active: proizvedena u Njemačkoj pod strogom kontrolom kvalitete! Za odrasle pse s povećanim energetskim potrebama Za kretanje, sport i igre Vrijedna biljna ulja Kvalitetne bjelančevine Bez umjetnih boja, aroma i konzervansa Bez soje i kukuruznog glutena NaturCroq hrana za pse - visoka probavljivost radi odlične kvalitete.
Happy Dog NaturCroq Active Adult 15 kg
Happy Dog NaturCroq Active Adult 15 kg
35,45 €
u Petissimo

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe