ROYAL CANIN hrana za pse MAXI STARTER MOTHER AND BABYDOG, 15kg

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Royal Canin Maxi Starter za skotne i kuje dojilje kao i štence u fazi odvikavanja od majčinog mlijeka do 2. mjeseca, sa "Start" kompleksom za izgradnju prirodnog obramben... Pročitaj cijeli opis
125,49 € -15 %
106,66 €
11-21 dana
Besplatna dostava
Dostupnost

Nema na zalihi. Dostupno u 11 - 21 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 1:58.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Petissimo ponudi
Ponuda trgovine Petissimo za proizvod ROYAL CANIN hrana za pse MAXI STARTER MOTHER AND BABYDOG, 15kg. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Vrsta hrane
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX003C5507
Prijavi grešku
Royal Canin Maxi Starter za skotne i kuje dojilje kao i štence u fazi odvikavanja od majčinog mlijeka do 2. mjeseca, sa "Start" kompleksom za izgradnju prirodnog obrambenog sustava i optimalnu probavu
Skotne kuje i ženke tijekom dojenja trebaju suhu hranu koja je prilagođena njihovim potrebama. Isto tako štenci u razvoju trebaju od 4. tjedna dodatnu hranu koja ih podupire tijekom njihovog rasta. Royal Canin Maxi Starter je posebno oblikovana hrana za prehrambene potrebe ženki i štenaca velikih pasmina.
Royal Canin Maxi Starter Mother & Babydog:

Hrana za pse s prilagođenom količinom hranjivih tvari i energetskim sadržajem
Za hranjenje skotnih kuja i tijekom dojenja
Za prelazak na krutu hranu kod štenaca od 4.tjedna

U posljednja tri do četiri tjedna skotnosti plod postaje teži i veći te stoga kuja treba veću količinu hrane. Preporučuje se da kuji date nekoliko manjih porcija hrane dnevno jer zbog skotnosti ne može pojesti veliku količinu hrane odjednom.
Tijekom dojenja kuji je potrebna optimalna količina energije i vode za proizvodnju mlijeka. Veliki unos energije također sprječava gubitak težine. Ovisno o veličini legla, kuji treba 2 do 3 puta veći unos energetskih tvari nego uobičajeno. Potrebna joj je hrana koja pokriva potrebnu potrošnju energije i ima savršenu hranjivu vrijednost.
Od 4. tjedna nakon rođenja štenci se mogu početi hraniti polukrutom hranom. Štenci u tom razdolju trebaju manje majčinog mlijeka, a sve više i više čvrste hrane. U isto vrijeme se smanjuju energetske potrebe ženki te da im se može davati manje hrane.
Royal Canin Maxi Starter Mother & Babydog je hrana prikladna za velike pse od 26 - 44 kg. Prehrambeni program za skotnost , koji je razvijen u suradnji s uzgajivačima, je savršeno prilagođen potrebama kuja i njenih štenaca u prvih pet faza životnog ciklusa: skotnost, rođenje, dojenje, odvikavanje i prva faza rasta štenaca do 2. mjeseca. "Start" kompleks sadrži pored visokovrijednih hranjivih tvari i esencijalne dodatke koji pridonose probavnoj sigurnosti mladih štenaca, a osim toga podupire i prirodni imunološki sustav.
Royal Canin Maxi Starter Mother & Babydog:

Suha hrana za pse velikih pasmina 26-44 kg
Za skotne i kuje dojilje: u obzir se uzimaju njihove posebne prehrambene potrebe te ova hrana sadrži visoki udio hranjivih tvari i veliku količinu energije
Za štence: tijekom faze odvikavanja od majčinog mlijeka u razdoblju od 4. tjedna, kao korisna potpora za prelazak na krutu hranu
"Start" kompleks: posebna kombinacija hranjivih tvari u majčinom mlijeku i posebnih sastojaka koji podupiru probavu i prirodni obrambeni sustav štenaca
Rehidracija: kroketi se mogu pripremiti dodavanjem vode kao ukusna kaša ili se mogu samo blago natopiti vodom što je optimalno za ženke i njezine štence tijekom razdoblja odvikavanja od dojenja

Sastav: riža, proteini peradi (sušeni), životinjske masti, izolat biljnih bjelančevina*, životinjski proteini (hidrolizirani), kukuruz, osušena repina pulpa, minerali, ligno celuloza, sojino ulje, riblje ulje, butirat, frukto oligosaharidi, psyllium (sjemenke i ljuske), hidrolizat kvasca (izvor manan-oligosaharida i beta-glikana), jaja, brašno nevena (izvor luteina).
* L.I.P.: odabrane, lako probavljive bjelančevine s visokom biološkom vrijednosti
. Aditivi: Nutritivni dodaci:
vitamin A (13.900 IU / kg), vitamin D3 (1200 IU / kg), beta-karoten (40 mg/kg), E1 [željezo] (48 mg / kg), E2 [jod] (3.7 mg / kg), E4 [bakar] (8 mg / kg), E5 [mangan] (63 mg / kg], E6 [cink] (206 mg / kg), E8 [selena] (0.08 mg / kg), konzervansi, antioksidansi.
Preporuka za hranjenje:
Royal Canin Size Maxi Starter Mother & Babydog je potpuna hrana za štence u fazi odvikavanja od majčinog mlijeka i za skotne i kuje dojilje.
Za miješanje s vodom uzmite u obzir navode količina na vreći hrane.
Za štence u fazi odvikavanja
Starost(tjedni)Težina odraslog psa
26 kgTežina odraslog psa
30 kgTežina odraslog psa
35 kgTežina odraslog psa
40 kgTežina odraslog psa
44 kg
0 - 2Babydog MilkBabydog MilkBabydog MilkBabydog MilkBabydog Milk
2 - 330 g30 g30 g30 g30 g
3 - 490 g90 g110 g110 g110 g
4 - 5155 g155 g170 g170 g170 g
5 - 6170 g170 g190 g190 g190 g
6 - 7225 g225 g245 g245 g245 g
7 - 8280 g280 g320 g320 g
ROYAL CANIN hrana za pse MAXI STARTER MOTHER AND BABYDOG, 15kg
ROYAL CANIN hrana za pse MAXI STARTER MOTHER AND BABYDOG, 15kg
106,66 €
u Petissimo

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe