HURTTA PADDED oprsnica, 100 cm, cherry

HURTTA PADDED oprsnica, 100 cm, cherry

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Dizajniran za skandinavski dizajn za aktivne pse, savršen je odabir za šumski izlet, kupanje ili gradske šetnje. Materijal epiderme je neopren koji s... Pročitaj cijeli opis
23,70 €
2-12 dana
Cijena s dostavom
28,20 €
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 12 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 18:33.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Petissimo ponudi
Ponuda trgovine Petissimo za proizvod HURTTA PADDED oprsnica, 100 cm, cherry. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Vrsta ogrlice
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0095B7C1
Prijavi grešku
Dizajniran za skandinavski dizajn za aktivne pse, savršen je odabir za šumski izlet, kupanje ili gradske šetnje. Materijal epiderme je neopren koji se vrlo brzo osuši. Ručka na vrhu olakšava rukovanje pasom po potrebi. Remen se može namjestiti oko prsa. Nemojte čvrsto držati vrata pasa kako bi vaš ljubimac slobodno krenuo. S vrlo vidljivim 3M reflektorima za veću sigurnost. Značajke: - Vrlo izdržljiva - 3M reflektori Podesivi pojas za struk - Isprati
Hurtta ima više od 10 godina iskustva u razvoju funkcionalne pasne odjeće. Tvrtka planira svoje proizvode za izazove svakodnevnog života.
Finski Hurtta odjeću za pse su od izuzetne kvalitete s europskim standardima. Njihova filozofija temelji se na taj jedinstvenu potrebu opreme pse gde ne samo pse treba uzeti u obzir ali i aspekte ljudi. Njihov je slogan: "Zaštitite svog psa, čuvajte svoj dom!"
Tvrtka Hurtta se ozbiljno bavi istraživanjem i razvojem, pa su na primjer, rezultat korištenja posebnih materijala dokazani da su vjettropropusni kao i vodopropusni. Ovo su dobili od centra Finske i Veleučilište laboratorijima. Neprestano testiraju svoje ovratnike i odjeću sa sportskim i radnim psima u ekstremnim uvjetima.
 
HURTTA PADDED oprsnica, 100 cm, cherry
HURTTA PADDED oprsnica, 100 cm, cherry
23,70 €
u Petissimo

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe