PetSafe mikročip vrata za mačke - PetSafe vrata za mačke, bijela

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Mikročip vrata za mačke od PetSafe nudi Vašem ljubimcu jednostavan pristup prema vani ili unutra, dok je nepoznatim mačkama iz susjedstva i životinjama kao kuni i lisici ... Pročitaj cijeli opis
65,99 €
2-4 dana

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Besplatna dostava
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 4 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 22:44.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o zooplus.hr ponudi
Ponuda trgovine zooplus.hr za proizvod PetSafe mikročip vrata za mačke - PetSafe vrata za mačke, bijela. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX00974B43
Prijavi grešku
Mikročip vrata za mačke od PetSafe nudi Vašem ljubimcu jednostavan pristup prema vani ili unutra, dok je nepoznatim mačkama iz susjedstva i životinjama kao kuni i lisici ulaz zabranjen. PetSafe mikročip vrata radi na baterije i pogodna su za maksimalno 40 mačaka do 8 kg. Vrata prepoznaju jedinstveni identifikacijski broj Vaše mačka, bez ogrlice! Programiranje identifikacijskih brojeva je jednostavno i brzo. 4 opcije za zatvaranje možete pomoću gumba postaviti. Na taj način možete odlučiti da li je prolaz potpuno zatvoren, otvoren u oba smjera ili samo u jednom smjeru. Zahvaljujući pojačanog, dvostrukog zaključivanja ostaju ova robusna mačja vrata čvrsto zatvorena. Magnetsko zatvaranje i brtvilo od izolacijske vune sprječavaju propuh. Vrata za mačke možete montirati u vrata ili zidove od drva, PVC-a, UPVC-a, metala, opeke ili stakla debljinom do 5 cm. S PetSafe mikročip vratima poklonite Vašoj mački pokret i slobodu, koju i zaslužuje! PetSafe mikročip vrata za mačke u pregledu: Vrata za mačke s mikročipom, rad na baterije Za mačke do 8 kg sa širinom ramena do 15 cm – idealna vrata za kućanstvo s više mačaka Štiti Vaš dom od nepoznatih mačaka i drugih životinja Jednostavno programiranje: Za do 4 čipirane mačke Funkcionira s europskim mikročipom (FDX-B - 15 znamenaka) Alternativno korištenje i sa PetSafe ogrlicama sa RFID ključem, u slučaju da kućni ljubimac nije čipiran 4 opcije za zatvaranje, ručno namještanje: potpuno zatvorena - samo ulaženje - samo izlaženje - potpuno otvorena Jednostavno korištenje: 1 gumb za korištenje Pojačano zaključavanje: dvostruko, automatsko zaključavanje Brtvilo: izolacijska vuna na vratima Magnetsko zatvaranje: sprječava propuh S prikazom baterije: potrebne su 4 AA-Alkali-baterije LR-6 (nisu uključene u dostavi) Mogućnosti montaže: Za vrata od drva, PVC-a, UPVC-a i metala* Za zidove od opeke Za staklene prozore i vrata, jednostruko i dvostruko staklo* *Poseban adapter za montažu za staklene prozore ili vrata s metalnom jezgrom nije potreban Jednostavna montaža: s uputama za brzu montažu i predloškom za rezanje, odgovara uobičajenim pravokutnim izrezima vrata od 17,1 x 18 cm ili okruglim staklenim izrezcima s O 21,2 cm Boja: bijela Dimenzije: Ukupna dimenzija: Š 22 x Dub 12,2 x V 23,9 cm Prolaz: Š 15 x V 12,1 cm Dubina tunela: 7,2 cm, za debljine zidova do: cca. 5 cm Potreban izrezak: Š 16,8 x V 17,5 cm Potreban izrezak na staklu: O 21,2 cm Materijal: plastika Garancija: 3 godine U dostavi uključeno: 1 PetSafe mikročip vrata za mačke Predloške za rezanje Različite dužine vijaka Upute za montažu Upute za korištenje
PetSafe mikročip vrata za mačke - PetSafe vrata za mačke, bijela
PetSafe mikročip vrata za mačke - PetSafe vrata za mačke, bijela
65,99 €
u zooplus.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe