Ako se bavite sportom, sportski sat je obavezan

18.12.2014. 12:32:00

Svaki pojedinac koji se bavi sportskim aktivnostima u svojoj sportskoj opremi treba sportski sat. Danas je na tržištu raznolik izbor u kojem možete pronaći razne sportske satove koji su dizajnirani za različite sportske aktivnosti, od trčanja, biciklizma, pješačenja pa do plivanja. Možete birati između nekoliko popularnih brandova kao što su sportski satovi Garmin ili Polar!

image

Kada se odlučite za kupnju sportskog sata prvo razmislite za koji sport ga želite koristiti, koje su vaše potrebe i želje koje očekujete od ručnog sportskog sata. Tako ćete se, između cijelog izbora od različitih proizvođača koji nude sportske satove, lakše odlučiti za onaj koji vam najviše odgovara.

Za sve one koji se samo povremeno bave sportom i rekreacijom, najprikladniji su sportski satovi koji su pristupačni i nemaju puno mogućnosti koje rekreativni sportaš ne treba. Ako ste jedan takav sportaš odaberite sat koji nema previsoku cijenu, koji je obično osnovni model.

Za sve one koji se sportom bave svakodnevno i ozbiljno treniraju, preporučuje se kupnja sportskih satova poznatih marki koje imaju višu cijenu, ali zato nude mnogo korisnih značajki koje će vam pomoći da pratite svoj napredak i rezultate.

Sportski sat Polar je izvrstan primjer takvih sportskih satova, koji je poznat po svojoj preciznosti i kvaliteti. Možete birati između različitih modela, naime, Polar sportski sat se smatra jednim od lidera u području treninga, jer će mjeriti i pratiti vaš napredak, a neki modeli se mogu pohvaliti i GPS-om.

Sportski sat Polar je dostupan u širokom rasponu cijena i modela, tako da možete lako pronaći onaj koji će odgovarati vašem džepu. Možete odabrati onaj dizajniran za trčanje, fitness te druge aktivnosti. Garmin sportski satovi su savršen izbor za one koji se vole baviti sportovima kao što su biciklizam, koji kod kretanja prate otkucaje srca. Garmin sportski satovi su u obliku ciklo kompjutera, namjestite ga na bicikl i vozeći se pratite rezultate na zaslonu.

Prije nego što se odlučite na kupnju nekog modela sportskog sata pogledajte koje su njegove osobine i pročitajte opis, pobrinite se da ima sve značajke koje očekujete od sportskih satova. Najvažnija značajka je, naravno, njegova točnost!

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2022 sMind d.o.o., dio Heureka grupe