Erotsko donje rublje za muškarce

18.12.2014. 2:59:00

Erotsko donje rublje ili seksi rublje za muškarce je svakako neobičniji poklon nego da se erotsko donje rublje pokloni ženi. Već prije nekoliko desetljeća, erotsko rublje za muške je bio suviše perverzni poklon, no danas se to promijenilo i više nije tabu kao što je prije bio.

Postoji različito donje rublje za muškarce, tako da se možete odlučiti za seksi donje rublje i iznenaditi vašeg dragog. Možete npr. kupiti tange, muške tange, no ipak prije kupovine provjerite što vaš partner misli o tim stvarima da ne bi iznenađenje negativno utjecalo na vaš odnos.

Za vrijeme novogodišnjih praznika to može biti izvrsno obogaćivanje vašeg odnosa jer ako do sada niste ni pomislili, da bi svojem muškarcu kupili erotsko donje rublje vaš partner to sigurno neće očekivati i upravo će zbog toga iznenađenje biti još veće.

Vaša prednost kod kupovine je vjerojatno ta, da vi već znate njegovu veličinu i možete diskretnije obaviti kupovinu, nego što bi to on napravio u slučaju da bi vas htio iznenaditi na takav način. Ukoliko još ne znate njegovu veličinu, provjerite ju jer je većina muškaraca previše sramežljiva u vezi tih stvari pa se neće htjeti zaputiti u trgovinu da bi zamijenili erotsko donje rublje pogrešne veličine.

Za još veću intimu, kada kupujete seksi donje rublje, možete ga naručiti i preko interneta, zato što postoji više različitih internetskih trgovina, koje imaju u svojoj ponude i te artikle. U tom slučaju se kupovina može obaviti skoro anonimno jer vaše podatke znaju samo oni, koji će vam artikal i poslati.

Katkad je i slanje poštom rizično, naročito kada živite sa roditeljima ili obitelji koji mogu vaš paket preuzeti i otvoriti umjesto vas. Nezgoda je i u tome, da vaš partner prvi preuzme paket i tako uništi planirano iznenađenje. Zato uvijek dobro razmislite i pomno planirajte gdje ćete željeni artikal naručiti i gdje će biti dostavljen.

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude?
Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2020 sMind d.o.o.