Jačanje vaginalnih mišića kuglicama

18.12.2014. 16:24:00

Snažni vaginalni mišići su ključni za zdravlje i seksualni život žena. Odličan način da istrenirate te mišiće su vibrirajuće kuglice ili japanske kuglice, koje se umeću u vaginu i nose tijekom dana, kako bi ojačali vaše mišiće!

image

Za vaginalne kuglice se mogu odlučiti žene koje žele ojačati svoje vaginalne mišiće, a posebno se preporučaju za žene koje imaju mišiće oslabljene zbog poroda. Slabost mišića utječe na kvalitetu seksualnog života i za nju i za njega.

Vaginalne kuglice će brzo dovesti do značajnog napretka, koji ćete najbolje osjećati za vrijeme spolnog odnosa, jer ćete bolje osjetiti penis i činiti će se dužim i debljim. Kuglice su dostupne u različitim bojama i međusobno su povezane. Možete birati između običnih ili se odlučiti za vibrirajuće kuglice koje će izazvati više podražaja. Kuglice se mogu staviti u vaginu ili ih možete koristiti kao analne kuglice.

Vaginalne kuglice pri pokretu uzrokuju vibracije, a mogu biti izrađene od plastike i obložene silikonom ili lateksom, a postoje i metalne ili staklene kuglice. Što se tiče veličina kuglica, najpopularniji su promjera oko 4 cm. Međutim, postoji široki izbor manjih ili većih veličina.

Kada se odlučujete za kupovinu, pobrinite se da vaginalne ili analne kuglice nemaju rubove koji bi mogli oštetiti unutrašnjost vagine i da je njihova izrada kvalitetna. Vibracijske kuglice za razliku od običnih vaginalnih kuglica imaju ugrađen vibrator, obično sa više postavka vibracija. Možete odabrati vibracijske kuglice koje imaju upravljač, spojen preko žice ili bežičan.

Zbog različitih brzina vibracija vaginalni kuglice su odlično erotsko pomagalo, koje je osim za stimulaciju, namijenjeno i za jačanje vaginalnih mišića, što će isto tako začiniti vaš seksualni život i povećati intenzitet orgazma.

S obzirom da je danas na tržištu vrlo raznolik izbor, odluka o kupovini vam neće biti teška. Među različitim materijalima, veličinama, oblicima i bojama koji nam stoje na izbor, sigurno ćete pronaći one koje najbolje odgovaraju vašim potrebama.

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe