Komentari

Prije 2 godine

Klarstein Skyscraper 2G, Ventilator-toranj

Klarstein Skyscraper 2G, Ventilator-toranj 40 W s upravljanjem na dodir, aromatično ulje, daljinski upravljač, bijeli

Vrlo sam zadovoljan proizvodom I toplo ga preporučujem Pouzdan asistent u svakom domu koji uz to I dobro izgleda

Prije 2 godine

KLARSTEIN Spin Doctor, crni, 55W, stropni

KLARSTEIN Spin Doctor, crni, 55W, stropni ventilator, 122 cm, 3 krila, od nehrđajućeg čelika

Pouzdan asistent u svakom domu koji uz to I dobro izgleda. Super dizajn i kvaliteta, isplatilo se. Vrlo sam zadovoljan izvedbom, sve funkcionira kako bi trebalo.

Prije 2 godine

KLARSTEIN ventilator Skyscraper Ice 4-in-1

KLARSTEIN ventilator Skyscraper Ice 4-in-1

Odnos cijene i kvalitete bez konkurencije

Poboljšajte prozračivanje ventilatorom

7.5.2017. 11:39:29

Ventilator je savršeno rješenje za poboljšanje prozračivanja prostora, posebno u ljetnim mjesecima dok je zimi dizajniran za povrat topline. Postoje razne vrste ventilatora, stropni ventilator, ventilator za kupaonicu i prijenosni ventilator. Pri odabiru trebate razgledati sve mogućnosti.

Ako ste se odlučili na kupnju ventilatora važno je razmisliti koje je veličine prostor kojeg bi on hladio ili prozračivao. Ventilator s promjerom 75 - 90 cm je najučinkovitiji u prostoru od sedam četvornih metara, a za duplo veću prostoriju preporučamo stropni ventilator, koji ima promjer 90 - 105 cm. Za sobe veće od 14 četvornih metara, preporučamo ventilator promjera od 140 cm na više. Izbor stropnih ventilatora je velik, možete birati među velikom ponudom stilova i boja, te tako sami postati dizajner interijera vašeg prostora.

Stropni ventilator možete upotrebljavati pomoću daljinskog upravljača ili može biti na brzine. Može imati i nadzor temperature. Osim veličine prostora, također je bitna visina, ventilator će biti najučinkovitiji ako ga smjestite dva metra od tla. Način na koji ventilator radi ovisi o motoru. Odaberite onaj koji radi tiho i učinkovito hladi prostoriju. Stropni ventilatori mogu biti izrađeni od raznim materijala, mogu biti drveni, metalni ili od mesinga. Odaberite onaj koji će se najbolje uklopiti u vaš stil.

Ventilator za kupaonicu možete kupiti u većini trgovina, a kapacitet mu je obično između 85 i 320 m3/h, ali naravno postoje razlike koje uglavnom ovise o modelu i proizvođaču ventilatora. Obratite pozornost na veličinu vaše kupaonice i odaberite primjeren ventilator. Ne zaboravite osigurati novu zalihu zraka u prostoriji, te vlažnost zraka.

Treći tip je prijenosni ventilator, koji je savršeno rješenje za vruće ljetne dane. Takav ventilator možete kupiti u različitim veličinama s različitim stupnjevima brzine. Odaberite onaj koji se može pohvaliti tihim radom i koji ima okretnu glavu, tako da ne puše samo u jednom smjeru. Obično su lagani i maleni, te se mogu lako prenositi iz prostorije u prostoriju.

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2021 sMind d.o.o.