Sportska odjeća je obavezan dio garderobe

18.12.2014. 10:53:00

Sportska odjeća je obavezan dio garderobe svakoga tko se povremeno bavi nekom sportskom aktivnošću, kao što su šetnje, bicikliranje ili skijanje. Prilikom kupnje sportske odjeće obratite pozornost na kvalitetu i primjerenost za određeni sport. Sva sportska odjeća nije za sve sportske aktivnosti!

image

Trenirke su namijenjene različitim sportskim aktivnostima jer nude udobnost i ne ograničavaju vas prilikom kretanja. Trenirke nalazimo u svakom ormaru. Pogodne su za nošenje kod kuće, kada želite udobnost, i za različite sportove. Muške, ženske ili dječje trenirke izrađene su iz različitih materijala, razlikuju se po cijeni i kvaliteti. Najpopularnije i najpovoljnije su klasične pamučne trenirke. Dostupne su u različitim bojama i printevima, a cijena ovisi o proizvođaču.

Trenirke su sportska odjeća jer postoje i trenirke za nogomet. U sportsku odjeću koju mora imati svaki profesionalni ili biciklist amater, ubrajamo i biciklističku odjeću kao što su biciklističke hlače, biciklistički dres i biciklistička jakna, koji štiti od hladnoće. Izrađeni su od umjetnih materijala, koji se brzo suše i omogućuju koži da diše. Odabir biciklističkog dresa ili biciklističkih hlača ovisi o godišnjem dobu i vremenu. Biciklistička odjeća štiti područje bubrega i kralježnice, čemu su posebno namijenjeni biciklistički dresovi, za koje se preporučuju da budu živih boja, kako bi bili vidljivi vozačima.

Skijaška odjeća kao što je skijaška jakna, skijaške hlače i druga odjeća, mora biti izrađena od nepropusnih i brzosušećih materijala. Radi se o sportskoj odjeći, koja je sastavni dio skijaške opreme i bez koje nije moguće skijati, a s kojom je puno ugodnije. Danas , skijaška odjeća dizajnirana je u skladu s najnovijim modnim trendovima, imamo velik izbor kombinacija, a izrađena je od najnovijih i kvalitetnih materijala.

Važno je da sportska odjeća daje udobnost i slobodno kretanje. Glavna svrha skijaške odjeće jest da vas štiti od hladnoće, vlage i da je prozračna. Skijaška odjeća može biti vrlo skupa, no, prilikom kupovine ne gledajte samo cijenu, već obratite pozornost i na kvalitetu. To nam pokazuje nepropusnost materijala i kako odjeća regulira toplinu.

Ne propusti

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe