Veliki izbor fetiš pomagala

18.12.2014. 10:15:00

Fetiš pomagala su namijenjeni svima koji se ne boje eksperimentiranja, a možete izabrati među raznim erotičnim pomagalima kao što je spanker, bič ili uzde za širenja stidnih usana. U bogatoj ponudi fetiš igračaka, mogu pronaći nešto za sebe, i oni koji su iskusni u tome, kao i oni, koji tek počinju sa time.

image

Među najpopularnijim erotičnim pomagalima su zasigurno različiti vibratori, dildoi, erotsko rublje i slično. Za sve ljubitelje fetiš pomagala, tu je veliki izbor uzdi za širenje stidnih usana i bičeva, koji su među najzabavnijim fetiš pomagalima. Uzda za širenje stidnih usana je vrhunski način kako da uzbudite vašeg muškarca. Često su u kompletu sa halterima.

Uzde za širenje stidnih usana imaju više nastavaka, koji su prilagodljivi i imaju kliješta, tj. uzde za širenjem stidnih usana.

Kao što smo već rekli, jedna od najpopulanijih i najčešće korištenih fetiš pomagala je bič. Možete izabrati između različitim bičevima, koji su napravljeni od različitih materijala. Najkorišteniji su bičevi od kože ili gume

Spanking je za mnoge jako popularni način predigre, jer ih osjećaj podređenosti ili nadređenosti, uzbuđuje. Bič može biti u različitim bojama, kao crna, crvena, roza, itd.

Fetiš pomagala kao bič, razlikuju se međusobno po obliku vrha. Tako u ponudi postoji bič sa trakastim vrhom, dolazi u raznim dužinama i uzrokuje različite stupnjeve boli. Bič koji boli najmanje je onaj, koji ima zaobljen vrh, dok neki drugi mogu uzrokovati jaču bol.

Spanker je vibrator, koji je namjenjen za stimulaciju penisa. Proizveden je od medicinskog silikona, koji izvrsno pristaje uz svaki penis. Spanker će se pobrinuti za nevjerojatne orgazme, u prilogu dobijete i vibracijsko jaje te komplet od dvije baterije. Spanker je jedan od najnovijih fetiš igračaka te je izvrstan za predigru.

Masturbator je napravljen na principu membrane, koja vibrira oko penisa i koja je rastegljiva te meka. Spanker se koristi sa lubrikantom te će zasigurno začiniti vaš seksualni život.

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe