Komentari

Prije 1 godine

AEG AEG AEG HR 5625 230 V/ Akku 5625 aparat

AEG AEG AEG HR 5625 230 V/ Akku 5625 aparat za brijanje

Aparat dobro funkcionira ,samo ima jako slabu bateriju,tako da se brzo istroši.

Prije 1 godine

AEG AEG AEG HR 5625 230 V/ Akku 5625 aparat

AEG AEG AEG HR 5625 230 V/ Akku 5625 aparat za brijanje

Aparat je dobar,samo slaba baterija.

Prije 7 godina

BRAUN BRIJAĆI APARAT SERIES-1 190

BRAUN BRIJAĆI APARAT SERIES-1 190

Njaveći problem je u rezervnim mrežicama. Izgleda da je Braun prilično neozbiljan, jer je vrlo loše rješio pitanje nabavke rezervnih mrežica i noževa. Nevjerojatno je za takvu firmu, da tako neozbiljno pristupa svojim kupcima.Dobro razmislite i provjerite ovo što sam napisao prije kupnje.

Vrste uređaja za osobnu njegu

18.12.2014. 11:07:00

Vanjština je važna svakom pojedincu, a veliki dio lijepe i uredne vanjštine treba pripisati redovitim higijenskim navikama. Za te svakodnevne rituale na raspolaganju su nam različiti uređaji za njegu tijela – depilatori, brijaći aparati, električne četkice za zube i mnogi drugi.

Proteklih godina električne četkice za zube postaju sve popularnije i danas ih možete kupiti u gotovo svakom malo bolje opskrbljenom supermarketu ili drogeriji. Neki ih kupuju na preporuku stomatologa, a neki iz puke znatiželje. Kakav god bio vaš motiv neka vas ne iznenadi visoka cijena takvih četkica, uređaj će vam trajati dugo godina, a redovito morate mijenjati samo, puno povoljnije, nastavke.

Gotovo je neupitno da će električna četkica za zube savršeno dobro ispuniti svoju namjenu, a osim toga njima ćete uspjeti očistiti dijelove zubiju do kojih je teško doći pritiskom ručne četkice. Neki modeli električnih četkica imaju ugrađene tajmere sa preporučenim vremenom četkanja zubiju, dobre su u uklanjanju zubnog kamenca te uspješno uklanjanju svu drugu nečistoću. Uglavnom dolaze da postoljem za punjenje koje im omogućava praktičan i bežičan rad.

Ako vam je pak draža klasična, ručna četkica na izbor imate veliki broj vrsta, modela i proizvođača. Razlikuju se u finoći dlačica same četkice – od mekih, srednjih do tvrdih tako da možete i po tome birati. Ako imate osjetljivo zubno meso meka klasična četkica je dobar odabir za vas.

Osim zubnih četkica u obavljanju svakodnevne higijene koristimo i razne brijaće aparate i/ili depilatore. Muškarci rado koriste brijaće aparate ( umjesto žileta i britvica) jer je vrijeme brijanja s njima znatno skraćeno, a postoje i vodootporni modeli s kojima se bez problema mogu obrijati i dok su pod tušem. Dobar brijaći aparat u čas će ukloniti i najsitnije dlačice, a kožu će ostaviti glatkom i mekom. Jednako vrijedi i za ženske depilatore. Kod odabira depilatora pripazite koja mu je sve dozvoljena namjena, da li je primjeren za depilaciju osjetljivih područja poput pazuha ili bikini zone.

Povezane kategorije

Prije kupovine želiš vidjeti više korisnih informacija?

FAQ (Česta pitanja i odgovori)

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude?
Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2020 sMind d.o.o.