Kako odabrati idealan parfem na poklon

10.12.2013. 13:52:50

Super je kad pod borom vidiš predivno upakiranu bočicu parfema sa svojim imenom na njoj, ali što ako ti sam miris ne odgovara? Sa mirisima koji nam (ne)odgovaraju imamo prilično intiman odnos, a odabir pravog parfema za nekog drugog može prerasti u izazovan zadatak. Poznavatelji parfema nude nekoliko savjeta o tome kako bez greške izabrati savršen miris na poklon.

image

Tražiš savršen miris za dragu osobu? Ne brini, KLIKNI OVDJE i provjeri ponudu parfema!

Postani detektiv/ka i ispitaj dosadašnje odabire parfema osobe koju želite darivati, a osim toga razmisli malo i o njenim ili njegovim karakteristikama – hoćeš li ih opisati kao mirne tople, ženstvene ili tajnovite i impulzivne?  Prikupljene informacije podijeli sa ljupkom prodavačicom u parfumeriji koja će ti sigurno znati predložiti nekoliko parfema koji bi mogli odgovarati  osobi koju planiraš darivati.

U obzir uzmi i pakiranje parfema, prvi dojam se teško može nadoknaditi. O mirisu i osobi koja ga nosi, može reći više nego što misliš pa svakako prije kupovine uzmi u obzir i to hoće li osoba biti sretnija s prozirnom pravokutnom bočicom i minimalističkim jednobojnim poklopcem ili suprotnim, dizajnom bliještećih boja, ukrasa i neobičnog oblika.

Ako je osoba kojoj kupuješ parfem tvoja dobra prijateljica/prijatelj, možeš ju pozvati u predbožićnu kupovinu i odvesti u obližnju parfumeriju. Sasvim sigurno će ti nesvjesno otkriti što joj se sviđa i koji tip mirisa priželjkuje.  

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe