SAVJET Dječja igrališta i vozila
14.5.2015. 10:10:09

DJEČJE IGRALIŠTE U VRTU? ZAŠTO NE!

1/1

1. PJEŠČANIK WOODY

Ovaj kul dječji pješčanik zasigurno će zainteresirati i zabaviti klince, a igra u njemu bit će ne samo zabavna nego i sigurna. Pješčanik je drveni, u prirodnoj je boji drva, a uvijek ga možeš prebrojati i učiniti šarenijim i veselijim. Dimenzija je   130 x 130 x 27 centimetara, a u cijenu je uključena i zaštita za vrijeme kada pješčanik nije u upotrebi. Woody drvene igračke na glasu su kao visokokvalitetne drvene igračke napravljene u skladu najviših međunarodnih standarda. 

2. Trampolin TACTIC SPORT Olive

Ako ste već naumili u vrtu urediti veselo dječje igralište, trampolin je gotovo obavezan pribor! Skačući na njemu klinci će doslovno izgubiti sate i sate, a neki od modela dovoljno su izdržljivi i za odraslu osobu.  Ovaj model Tactic sport trampolina zove se Olive, promjera je 244 centimetra, a može podnijeti težinu od 160 kilograma. Sigurnost je zajamčena ogromnim brojem opruga koje dizajn trampolina čine iznimno izdržljivim, a u cijenu je uključena i zaštitna mreža. 

3. KETTLER dvostruka ljuljačka s konjićem BASIC 4 

Koje su najomiljenije tradicionalne vrtne igračke? Ljuljačke, naravno! Ako želiš otići korak dalje od onih osnovnih tipova ljuljački, predlažemo Kettler dvostruku ljuljačku sa konjićem. Na ovoj se ljuljačci istovremeno može zabavljati četvero djece jer se sama ljuljačka sastoji od dva sjedala za ljuljanje i konjićem na kojem može sjediti dvoje djece. Dvije ljuljačke imaju podesivu užad i sigurnosne kuke, a konjić ima plastično sjedalo sa sigurnosnim okvirom. Kao dodatak se može dodati dječje sjedalo za ljuljačku , jednostruko sjedalo Basic ili gondola za ljuljačku Basic. 

4. FEBER kućica FANTASY

Kućica Fantasy lijepih je i svijetlih boja i lako će se uklopiti u svaki vrt. Kućica će osigurati djeci ulaz u nevjerojatan svijet mašte, a možeš ju postaviti bilo gdje u dvorištu ili vrtu. Kućica je napravljena od plastike otporne na sunčeve zrake, ima vrata koja se otvaraju, a sadrži i spremnik te 3 prozorčića. Svijetle nijanse omogućuju dulje trajanje boja, koje se inače mogu promijeniti tijekom vremena.

Provjeri još nekoliko savjeta za dječje vrtno igralište!

Ako tvoja okućnica ima veliku travnatu površinu na njoj se uvijek možete zajedno zabaviti igrama poput badmintona, igrama s loptom ili najjednostavnijom, a opet omiljenom igrom lovice. Ako u dvorištu ima drveća, ono će ponuditi potreban hlad, ali i super okruženje za igranje skrivača ili za razvlačenje odbojkaške mreže. 

Kako bi dugo zadržali dječju pažnju i interes, oni među vama koji imaju malo graditeljske spretnosti mogu se upustiti u izgradnju malog pješčanika ili možete razmisliti o kupovini modela sličnog onom spomenutom u tekstu. Pješčanik će svakako razveseliti i zainteresirati klince jer u njemu mogu uživati u satima zabave u igri s lopaticama i kanticama ili u gradnji dvoraca i pješčanih gradova. Pješčanik je odličan odabir i ako se odlučiš na kupovinu / gradnju imaj na umu da zahtjeva i malo održavanja – najjednostavnije je pokriti ga kada god se ne koristi.

Odabir kvalitetnih vrtnih igračka poput ljuljački, tobogana, kućica, stijena za penjanje i sličnih, sigurno se doima skupljim od alternative, ali s vremenom se njihova kvaliteta, izdržljivost i sigurnost mnogostruko isplati. Veća djeca mogla bi uživati u projektima koje zajedno možete izvesti – nešto poput gradnje rampe za skejt ili role, sigurno će uživati na trampolinu, a u vrućim ljetnim danima u igri s vodenim balonima, pištoljima na vodu i zabava je neizbježna! 

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe