SAVJET Dom & Vrt
1.1.2017. 10:38:57

NOVOGODIŠNJI „URADI SAM“ POKLONI U ZADNJEM TRENUTKU

1/2
2/2

Spadaš li među one kojima Djed Božićnjak donosi poklone za Novu godinu, a još uvijek nemaš sve potrebne darove za svoje najmilije? Ne brini, vremena je dovoljno i imamo rješenje za tebe, kako napraviti darove u manje od sat vremena! Trebaš samo nekoliko osnovnog alata i kreativnost.

1. Personalizirani poklon u staklenci

Vrlo jednostavno božićni poklon možeš izraditi od obične staklenke, koju koristiš kao osnovu. U nju samo staviš omiljene stvari osobi kojoj je poklon namijenjen - slatkiše, domaće pečene kolačiće, mirisnu kupku, mirišljavu sol. Ako osoba voli slatko, odlična ideja je čak i vruća čokolada za hladne zimske dane!

 

 

 

 

2. Zabavne olovke

 

 

Trebaš ideju za brzi poklon za kreativne duše? Imamo rješenje - potraži obične grafitne olovke u prirodnim bojama i trajne flomastere, pa olovke pofarbaj sa flomasterima da budu raznoliko obojane. Na taj način ćeš dobiti šarene, kreativne i zabavne olovke, koje će osoba kojoj ih pokloniš vrlo radi nositi sa sobom.

 

3. Personalizirana šalica za kavu

 

 

Još jedna ideja za poklon za koju ti treba manje od sat vremena je personalizirana šalica za kavu. Uzmi običnu bijelu ili crnu šalicu te trajne flomastere u omiljenim bojama osobe kojoj poklanjaš ovu šalicu. Na šalicu napiši što misliš o toj osobi što će njoj svaki dan izmamiti osmijeh na lice.

 

4. Šarene lučice

 

 

Praktične lučice možemo pronaći u skoro svakom domu, pa su još i bolje, ako su posebno ukrašene. Imamo super ideju za poklon koji uključuje lijepe lučice. Trebaš obične lučice i samoljepljivu traku s uzorkom ili u nekoj jarkoj boji. Lučice pažljivo oblijepi ljepljivom trakom i evo ga - unikatan poklon je tu!

 

5. Novogodišnje značke s kredom

Na bilo koji od ovih "uradi sam" na brzinu napravljenih poklona možeš dodati završni dodir tako da na njega staviš poseban bedž potpisan s kredom na crnom ili šarenom papiru. Na ovaj način toj osobi osim poklona daruješ i osobnu poruku, koja će je pratiti tijekom cijele 2016. godine.

 

 

 

 

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe