SAVJET Audio & Video
18.5.2018. 13:00:16

SA SVOJIM TELEVIZOROM MOŽETE I RAZGOVARATI!

1/1

Što ako biste televizorom mogli upravljati glasovno? Zamislite koliko lako sve postaje: još više omiljenih sadržaja samo uz vašu glasovnu naredbu. Upoznajte intuitivni Googleov virtualni pomoćnik (Google Assistant), koji je sada ugrađen u najnovije Philipsove televizore, a s nadogradnjom* koja će uskoro uslijediti, bit će dostupan i na nekim starijim modelima sa sustavom Android TV. 

Želite li igrati igre, gledati Netflix ili pronaći sadržaj i aplikacije u trgovini Google Play? Recite to svojem Philipsovom televizorom putem daljinskog upravljača i uživajte u odabranim sadržajima. Tako lako!

 

 

Uživajte u vrhunskom doživljaju pametnog gledanja i slušanja sadržaja. S pomoću naredaba možete upravljati i drugim pametnim kućnim uređajima koji su kompatibilni s Googleovim pomoćnikom, kako biste primjerice zatamnili svjetla ili podesili termostat za savršenu atmosferu tijekom filmske večeri. I to bez ustajanja s kauča! 

* Googleov virtualni pomoćnik (Google Assistant) bit će dostupan nakon nadogradnje softvera, a jezična podrška ovisit će o Googleu. Kada se pojavi na tržištu, bit će dostupan na britanskom engleskom jeziku.

Više informacija možete pronaći na philips.hr/tv i fb.com/PhilipsTVHrvatska.

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe