Oglašavanje u e-novostima

PR članak

Jeftinije.hr svojim registriranim korisnicima, prijavljenima na e-novosti (u studenom 2014 ih je bilo 20.000), 2x mjesečno šalje zanimljivosti i savjete za kupovinu. Korisnici su informirani o novostima na portalu, o uzbudljivim novim proizvodima, pronalascima, nagradnim igrama, itd. E-novosti su medij za predstavljanje vaše trgovine i proizvoda.

PR članak u e-novostima je uspješan i provjeren način komunikacije sa potencijalnim kupcima. Vaša poruka može biti u obliku teksta, slike ili kombinacija oba načina komuniciranja te uključuje link ka vašoj stranici. Omogućavamo vam napredno odvajanje korisnika po interesnim grupama kada god je to moguće.

Prema dogovoru, mogući su i napredni oblici mjerenja rezultata te prilagođavanje e-novosti. Jedan od ovih oblika nudi vam mogućnost kreiranja nove liste korisnika u skladu sa potrebama korisnika. Možete, na primjer, kreirati listu svih onih korisnika koji su otvorili vaš link te njima zasebno poslati promotivnu kampanju.

Također, za vas možemo prilagoditi i testirati niz različitih pitanja te tako poslati kampanju o određenoj temi koja je ostvarila najbolje rezultate na bazi uzorka. PR članak je vrlo dobar alat za komunikaciju sa potencijalnim kupcima i donosi odlične rezultate.

Top proizvod

Top proizvodi u e-novostima su konstantni, putem Top proizvoda korisnicima preporučujemo proizvode ili zanimljive novitete na tržištu. Top proizvodi se nalaze odmah na početku e-novosti i kao takvi su vidljivi neposredno nakon otvaranja e-maila. Nudimo vam mogućnost da link top proizvoda vodi direktno na proizvod na vašoj internet stranici, a ukoliko želite promociju proizvoda osigurati po nižoj cijeni, link top proizvoda može voditi na taj proizvod, ali u okviru portala Jeftinije.hr. Svakako, radi se provjereno učinkovitom načinu predstavljanja vaših top proizvoda na rastućoj listi primatelja e-novosti Jeftinije.hr

Za gradnju e-mail baze klijenata i slanje e-novosti upotrebljavamo svjetski poznatu platformu MailChimp koja omogućava visok nivo usluge i najbolje rezultate svake poslane kampanje. Na kraju svake kampanje omogućena vam je i detaljna statistika procjene uspješnosti vaše kampanje.

Oglašavanje u e-novostima

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude?
Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.