Potraži među prikazanim proizvodima

Cijena
MIN MAX

Žensko sportsko donje rublje

(1716 proizvoda)

Kvalitetno i odgovarajuće donje rublje je osobito važno za vrijeme pojedinih sportskih aktivnosti, jer te dobro grije, štiti pojedine dijelova tijela od vanjskih utjecaja, a omogućavaju koži da diše. Želiš li se početi aktivno baviti sportom, ali ne znaš točno kakvo sportsko donje rublje izabrati? Savjetujemo ti onda da pogledaš cijelu ponudu i odlučiš se za ono najprikladnije.

Za ženu je najvažniji dio sportske odjeće svakako sportski grudnjak koji dobro drži grudi na mjestu, kako bi se spriječilo njihovo pretjerano kretanje i bol u gornjem dijelu leđa. Za žene s većim grudima preporučaju se grudnjaci s debljim naramenicama, a one s manjim grudima mogu koristiti grudnjake s malo tanjim trakama i neobičnijim dizajnom. Sportski grudnjaci se u stvari proizvedene u mnogo različitih modela i boja te mogu izgledati kao top, pa ga mnoge žene nose ljeti samoga i bez majice.

Za određene sportove, vrlo je važno nošenje ostalih komada donjeg rublja, kao što je majica bez rukava, majica s kratkim ili dugim rukavima i duge ili kratke hlačice, jer na taj način tijelo održava određenu toplinu i zaštitu od jake hladnoće. To je posebno važno kod skijanja i planinarenja, kao i za trčanje i biciklizam u hladnijim zimskim mjesecima.

Prikaži više
1716 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe