Monitori za bebe

Kupujete kvalitetnu elektroničku opremu za nadzor djeteta tako da ne morate brinuti ako beba spava u drugoj sobi? Možda elektroničku dadilju kupujete na poklon novopečenim roditeljima? U svakom slučaju, izbor nije lak. Na tržištu je toliko raznolike opreme za nadzor djeteta pa ne čudi da niste potpuno sigurni koji model izabrati. Prije kupovine svakako provjerite ponudu, usporedite modele i pronađite najbolji proizvod!

U kategoriji Nadzor djeteta na raspolaganju su vam različiti uređaji koje možete birati s obzirom na to kakav nadzor želite – video, audio i druge elektroničke dadilje opremljene su sofisticiranim senzorima pa neke čak mogu nadgledati i disanje vašeg djeteta. Osim toga, uređaje za nadzor djeteta birate i s obzirom na ograničenje dosega jer o tome ovisi gdje uređaj možete staviti kako bi bio u potpunosti operativan.

Uređaji za nadzor djeteta koristan su alat koji omogućava roditeljima da dijete čuju ili vide kada nisu s njim u istoj prostoriji. Sastoje se uglavnom od dvije cjeline – odašiljača koji se nalazi u dječjoj sobi i prijamnika koji se nalazi u prostoriji s roditeljem. Roditelji se, u kupovini ovakve vrste opreme, uglavnom vode ovim značajkama: kvaliteta zvuka, doseg signala, cijena, jednostavnost upotrebe te mobilnost prijemnika, odnosno roditeljske jedinice.

Uređaji za nadzor djeteta sa slikom su u posljednje vrijeme jako popularni. Opremljeni su malom kamerom koja roditelju omogućava da dijete u svakom trenu ima na oku putem malog ekrana smještenog na roditeljskoj jedinici, odnosno prijamniku. Neki od uređaja nude i mogućnost spajanja na televizor, a neki noviji modeli dolaze sa samo jednom jedinicom jer kao prijamnik koriste roditeljev pametni telefon, računalo ili tablet.

više
Savjeti 0
127 proizvoda
 • Popularnosti
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
  • Broju trgovina
  • Broju mišljenja korisnika

Povezane kategorije

Prije kupovine želiš vidjeti više korisnih informacija?

FAQ (Česta pitanja i odgovori)Pretraži savjete

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude?
Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.