Dječja zaštita

Tražiš primjerenu zaštitu za krevetić, vrata ili unutarnje stubište? Svi se slažemo s tvrdnjom da je sigurnost djeteta u prvih nekoliko godina života najvažnija. Dijete uvijek želimo zaštiti od padova, udaraca, manjih i većih ozljeda i svih opasnosti kojima su okružena. Manje bebe, koje su tek prohodale ili još uvijek pužu, iznimno su nepredvidljive i stalno ih valja držati na oku i predvidjeti svaki njihov korak. Proizvodi u ovoj kategoriji pomoći će ti u zaštiti djeteta kako bi sigurno moglo uživati u igri i istraživanju svijeta oko sebe.

U ovoj ćeš kategoriji naći svu zaštitnu opremu za djecu. Možeš birati među brojnim proizvođačima, prema namjeni proizvoda, a veliku razliku među proizvodima je čini i njihova cijena. Jedna od najvažnijih zaštita za dijete je zaštita za utičnice koje toliko privlače male prstiće. Možeš potražiti i zaštite za namještaj, kao na primjer zaštitnu ogradicu za krevetić ili za oštre rubove komoda, stolova i ostalog namještaja. Ako kod kuće imaš znatiželjnog i neustrašivog malca, savjetujemo ti da potražiš i zaštite za ladice koje će spriječiti dijete u namjeri da ih otvori.

Jedno od najvažnijih proizvoda za zaštitu djece su zaštitne ograde kojima možete zaštititi i spriječiti ulazak u manje sigurne dijelove stana ili kuće. Većinom se mogu jednostavno sastaviti pa čak i prilagođavati prema dužini. Njima možete zaštiti prilaz unutarnjem (ili vanjskom) stubištu, kuhinji, kupaonici, kaminu i svim ostalim mjestima u kući u kojima ne želite da dijete slobodno boravi.

više
Savjeti 0
266 proizvoda
 • Popularnosti
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
  • Broju trgovina
  • Broju mišljenja korisnika

Povezane kategorije

Prije kupovine želiš vidjeti više korisnih informacija?

FAQ (Česta pitanja i odgovori)Pretraži savjete

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude?
Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.