Potraži među prikazanim proizvodima

Cijena
MIN MAX

Brand

Slagalice / puzzle

(13024 proizvoda)

Tražite zanimljivu slagalicu za dijete ili je slaganje puzzla vaš omiljen hobi? Na tržištu igračaka naći ćete raznolike slagalice i puzzle, potragu započnite pregledom proizvoda i međusobnom usporedbom.

U kategoriji Slagalice i puzzle potražite slagalice s najrazličitijim motivima koje su namijenjene različitim starosnim skupinama. Možda vas privuku drvene slagalice koje za lakše sastavljanje imaju priložen motiv slike ili slagalice sa motivima životinja koje uključuju omiljene ljubimce poput pasa, mačaka, konja ili drugih životinja. Osim toga, možete odabrati i glazbene slagalice, a u kategoriju su smještene i pjenaste podne slagalice.

Među puzzlama pogledajte setove sa različitim brojem komada puzzli i sa najrazličitijim motivima, namijene su i djeci i odraslima. Djecu će oduševiti motivi poput Spidermena, automobila, zrakoplova, omiljenih likova iz bajki i crtića itd. Ako odabirete puzzle za dijete provjerite koliki je broj komada puzzli u setu i razmislite hoće li dijete, s obzirom na svoju dob, imati strpljenja složiti slagalicu do kraja. Među puzzlima za stariju djecu ili odrasle naći ćete motive poput karte svijeta ili svjetskih znamenitosti.

Prije nego se odlučite na kupovinu slagalice ili puzzli, razmislite o motivu, bez obzira na to kupujete li ih za sebe ili kao poklon. A razmislite i o borju dijelova slagalice, o tome ovisi koliko će vremena biti potrebno za sastavljanje. Sa dobro izabranim puzzlima zajamčena je nezaboravna obiteljska zabava!

Prikaži više
13024 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe