Trampolini

(740 proizvoda)

Jeste li razmišljali o kupovini trampolina za dječje zabave u kućnom vrtu ili možda želite vježbati na trampolinu? To je vrlo učinkovit alat za gimnastiku koji vam pomaže ojačati ravnotežu, izdržljivost i koordinaciju tijela, a također pruža sate zabave za djecu. Prije nego što se odlučite za kupnju, provjerite ponudu na tržištu, međusobno usporedite različite vrste trampolina i napravi pravu odluku.

U kategoriji Trampolini dostupni su dječji trampolini, kao i oni koje su dizajnirani za vježbanje kod kuće ili u teretani, a možete ih birati ovisno o širini i maksimalnom opterećenju.

Za veću sigurnost pri korištenju trampolina možete se pobrinuti ako izaberete neki sa zaštitnom mrežom koja pruža sigurnu udaljenost od šipki. Zakrivljen donji dio nogu trampolina pruža veću stabilnost u skokovima, a ako na prvom mjestu gledate sigurnost, prije kupnje provjerite da li odabrani trampolin ispunjava razne sigurnosne standarde i certifikate (GS, EN-13219 ...). Ako planirate trampolin postaviti u vrt i ostavite ga onamo cijele godine, pazite da su materijali prilagođeni različitim vremenskim uvjetima.

U istoj kategoriji možete birati i pribor za trampoline, gdje ćete pronaći sigurnosne mreže, pokrove i šatore za zaštitu, zaštitna krila koja sprečavaju pristup ispod površine za skakanje, stepenice, opruge i zaštitne rubove.

Prikaži više
740 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe