Posude za napitke

Uživaš u vrijeme Adventa i želiš pripremiti kuhano vino kod kuće? Možda umjesto kave ujutro radije piješ čaj? Na tržištu možete birati između različitih posuda za piće, kako bi tvoja jutra bila ugodnija i tvoji praznici još slađi.

Tradicija konzumacije čaja potječe iz Azije. Lokalne kultura su to pretvarale u pravi obred i smatraju da je čaj, konzumiran na takav način, najbolji. Sa brzim tempom našega vremena, na žalost, nema mjesta za ceremonije. Stoga možeš kupiti kuhalo za vode, koje će također biti koristno za pripremu drugih jela, a ne samo za čaj. Takvo kuhalo može brzo zagrijati kipuću vodu za kuhanje tjestenine, krumpira, juhe ... Možeš također odabrati posebno kuhalo za čaj, koji imaju ugrađeno cjedilo i nisu namijenjeni samo za grijanje vode, nego i namakanju čaja i zadržavanju njegove topline. Uz dodatak vremenskog prekidača, možeš se brinuti da te svako jutro čim se probudim, čeka svježe pripremljen i mirisan čaj.

Ako želiš olakšati pripremu kuhanog vino, imaš u ponudi cijeli niz uređaja za njegovu pripremu. Možeš birati između grijača, u kojem kuhano vino pripremiš te ima ugrađenu slavinu kroz koju točiš vino, a možeš kupiti i posudu koja će zadržati toplinu kuhanog vina kada je skuhano. U svakom slučaju, to su posude i uređaji koji se mogu koristiti i za pripremu drugih pića. Većina njih su opremljeni s jednom ili dvije slavine, koje su osobito korisne u situacijama kada moraš istovremeno točiti više pića. Također, većina takvih posuda opremljene su sa robusnom drškom i poklopcem koji je dobro montiran, tako da nemaš problema s prijenosom toplih napitaka. Kako su ove posude pogodne za pripremu i prenošenje raznih toplih napitaka, neće dobro doći samo zimi već tijekom cijele godine.

Ako si se odlučio na kupovinu nove posude za piće, provjeri cijene različitih trgovina na Jeftinije.hr i pronađi najbolje.

više
Savjeti 0
21 proizvod
 • Popularnosti
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
  • Broju trgovina
  • Broju mišljenja korisnika

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude?
Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.