Kante i plastične posude

(199 proizvoda)

Možeš li zamisliti čišćenje pločica bez odgovarajuće kante za vodu? Ili vješanje odjeće bez odgovarajuće plastične posude za rublje? Možeš li uopće zamisliti kućanstvo bez jednog ili drugog? Ako su tvoji odgovori na gornja pitanja uglavnom „ne”, dobro pregledaj ponudu kanti i košara na Jeftinije.hr.

Pri kupovini kante možeš birati između različitih modela. One se razlikuju po veličini / dimenzijama, materijalu izrade i raznim dodacima. Najosnovnije su limene ili plastične s ručkom, bez ikakvih dodataka. Kada kupuješ takve kante obrati pozornost na kvalitetu izrade, jer unatoč malim dimenzijama ova kanta može težiti jako puno, kada se napuni vodom. Ako je napravljen od slabije plastike, može joj se brzo slomiti ručka i onda će biti manje ili čak potpuno neupotrebljiva. Kad limenih kanti to je manje moguće, ali one su teške za nošenje i teže su za očistiti. Na tržištu je dovoljno različitih kanti od plastike da možeš za sebe odabrati onu koja je korisna i kvalitetna.

Kante možeš koristiti za različite stvari: za pranje podova, čišćenje prozora, čišćenje pločica, vrata, zidarske kante, kante za spremanje igračaka .... U kućanstvu su uglavnom namijenjene za pranje poda, pa su tako na tržištu dostupne kante s raznim nastavcima za cijeđenje i čišćenje. Osim toga, za veću praktičnost korištenja dostupni su različiti držači i stalci za kante, tako da se ne moraš toliko naginjati što je dobro za tvoju kralježnicu. Uz to je posebno važno da su izrađene od jakog i izdržljivog materijala.

Plastične posude su također korisne za razne svrhe. Najviše se naravno koriste za nošenje mokre odjeće te u njima možemo ručno prati rublja. Također, ovakva plastična posuda može biti pogodna za kupanje tvog ljubimca. U kupaonicama bez kade velika plastična posuda u obliku kade razveselit će djece koja će biti sretna uskoče u vodu i igraju se u njoj. Plastične posude dostupne su u različitim veličinama i bojama, tako da možeš odabrati onu koja će biti usklađena sa tvojim kupatilom.

Prije nego što kupiš kante ili plastične posude, provjeri i usporedi cijene različitih trgovina na jednom mjestu i obavi najkvalitetniju kupovinu.

Prikaži više
199 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe