Sušila i dodaci

(100 proizvoda)

Bez obzira na veliku popularnost sušilica rublja, sušenje na zraku je još uvijek najbolji način da produljiš vijek trajanja svoje odjeće. Osim toga, rublje koje su suši vani je uvijek ugodnijeg mirisa od rublja iz sušilice. Ako nemaš u stanu ili kući dovoljno prostora za razapeti konop za rublje, kupnja sušila je pravi izbor za tebe.

Postoje tri najčešća oblika sušila. Prvi tip se sastoji od tri dijela. Srednji dio podupire stalak, a bočni dijelovi mogu se preklopiti ili ostati otvoreni. Međusobno se razlikuju po dimenzijama i broju žica koje se nalaze između, osim toga nema značajnih razlika među modelima. Na takvom sušilu rublje je lijepo raspoređeno i nema brige da će se slabo osušiti jer nije obješeno pregusto. Oni su pogodni za unutarnju i vanjsku upotrebu. Nedostatak ovog oblika sušila je da zauzima dosta prostora. Ako nemaš problema s prostorom, odaberite takvo sušilo, u suprotnom, radije provjeri ostale modele sušila.

Vrlo su korisna sušila koja su kvadratnog oblika s nekoliko razina okvira za sušenje rublja, koje mogu biti pojedinačno rastvorena ili ih možeš ostaviti zatvorene - ovisno o trenutnim potrebama. Ove vrste sušila razlikuju se prvenstveno po visini i broju razina za sušenje. Uglavnom stoje na kotačima i vrlo su praktična za prenošenje. Ova sušila mogu se koristiti i unutra i vani.

Treći najčešći tip sušila je slično obrnutom kišobranu. Na visokom postolju montirana su četiri okvira s razapetim konopima za sušenje, koji se po potrebi otvore ili zaklope. To su obično vanjska sušila, koja su pričvršćena na podlogu i ne mogu se premještati.

Tu su i mala preklopna sušila, koja vise na vratima ormara ili na kuhinjskom pultu. Prednost takvih sušila dolazi do izražaja u vrlo malim stanovima, jer zauzimaju vrlo malo prostora, a njihova slabost je mala količina rublja koja se može objesiti na njega.

Kod kupnje sušila treba uzeti u obzir ukupnu duljinu konopa ili žice za vješanje i materijal od kojeg je izrađeno sušilo. To je osobito važno za vanjska sušila kod kojih je poželjno da imaju aluminijski okvir, ali je važno i za druge vrste sušila koja možemo slobodno koristiti unutra i vani.

Kad kupuješ novo sušilo provjeri raznoliku ponudu štipaljki za rublje, jer njih nikad nije previše. Možeš birati između različitih kutija za štipaljke koje će voditi brigu o tome da se ne izgube prebrzo.

Prije kupnje sušila ili štipaljki za rublje, obavezno pogledaj i usporedi cijene različitih trgovina na Jeftinije.hr.

više
100 proizvoda
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2023 sMind d.o.o., dio Heureka grupe