Jastučnice

(2128 proizvoda)

Jastučnice možeš kupiti u kompletu s posteljinom ili ih možeš ga kupiti odvojeno. Ova kategorija uključuje ne samo jastučnice za uobičajene jastuke, nego i za ukrasne jastuke. Veliki izbor različitih jastučnica na Jeftinije.hr sigurno će zadovoljiti i tvoje želje.

Kada kupuješ jastučnicu potrebno je slijediti neka pravila. Ono što je najvažnije je da njene dimenzije odgovaraju dimenzijama jastuka. Premale jastučnice nećeš moći uopće upotrijebiti, a prevelike će biti naborane i neće izgledati lijepo. Također je važno odabrati jastučnicu od materijala koji je najpogodniji za upotrebu jastuka. Moraš uzeti u obzir boju i stil nove jastučnice.

Materijal za presvlačenje odaberi ovisno o namjeni jastuka. Kada kupuješ jastučnicu za jastuk na kojem ćeš spavati, odaberi napravljenu od prirodnih materijala koji su ugodni na dodir i za disanje. Najpoželjniji je pamuk, ali i svila, lan i sve više bambus. Bambus ima vrlo slična svojstva kao pamuk, a njegova dodatna prednost je što ima antimikrobno djelovanje, čime se brineš za higijenu svog jastuka.

Ako kupuješ jastučnicu za ukrasni jastuk, pri odabiru materijala imaš veću fleksibilnost. S obzirom da na ukrasnim jastucima, u principu, ne spavaš, oni mogu biti presvučeni i sa sintetičkim materijalima. Zapravo, ukrasni jastuci često trpe veća opterećenja od onih na kojima spavamo, tako da je važno da je jastučnica za dekorativni jastuk izrađena od vrlo izdržljivog materijala.

Odgovarajući izbor materijala je također važan za njegovo održavanje. Kod jastučnica za spavanje najbitnije je higijena, a kod jastučnica za ukrasne jastuke, važno je jednostavno uklanjanje mrlja.

Kod odabira jastučnice vodi računa i o njenom izgledu. Namještaj u spavaćoj sobi možeš jednostavno osvježiti s jastukom koji neće biti iste nego komplementarne boje sa bojom navlake za pokrivač. Naravno, uzmi u obzir i druge boje u spavaćoj sobi i odaberi jastučnicu koji će se dobro uklopiti s većinom od njih. Za ukrasne jastuke možeš pustiti mašti na volju. Jastučnica s zanimljivim motivom ili žarke boje će podići prostor i osvježiti svaku sobu. I ovdje nemoj zaboraviti uzeti u obzir tonove boja i stil prostorije. Svrha dekorativnih jastučnica je stilski zaokružiti prostor, a ne samo skrenuti pozornost na njih.

Za kupnju najboljih jastučnica po najnižim cijenama, provjeri raznoliku ponudu na Jeftinije.hr.

Prikaži više
2128 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe