Pekači

Da li spadaš među velike ljubitelje pečenja? Jedva čekaš da tvoja kuća ili stan zamirišu na slano ili slatko pecivo? Da li ti pri poslovima pečenja pomažu bližnji i djeca? Onda ti sigurno trebaju pekači, sa kojima će ti kuća lako sa veseljem postati mala domaća pekara. Provjeri da li ti u kuhinjskim elementima nedostaju pravi pekači, sa kojim ćeš za svoje goste napraviti muffine, pitu, tortu, popcakes, piškote ili makarone. Ukoliko nemaš takve pekače, brzo provjeri što sve možeš pronaći i izabrati u ponudi na suvremenom tržištu.

Pod kategorijom pekača imaš razne mogućnosti kupovine. Sveobuhvatna tržišna ponuda pekača ti nudi i razne materijale od kojih su napravljeni, a koji uključuju i danas najpopularnije silikonske pekače, zbog lakoće čišćenja i održavanja. Čak i sa svoji živim bojama mnogima privlače pažnju upravo silikonski pekači, a odmah za njima su i svima dobro poznati, klasični i tradicionalni metalni pekači.

Pored materijala kriterij za kupovinu treba ti biti i stupanj kvalitete, čvrstoće i tvrdoće. Prije nego što se konačno uputiš na blagajnu, pregledaj i dimenzije i težinu. Naime: laganiji pekač podrazumijeva i da je lakši i manje glomazan za upotrebu. Svakako prednost predstavljaju i oni pekači, koji pružaju dobar prihvat, kao i one koje imaju dodatnu zaštitu na ručkama i koje sprečavaju eventualne nesreće, odnosno opekotine tokom držanja izuzetno vrućih pekača. Ovo posljednje naročito dolazi do izražaja kada se pekača dohvate djeca ili mlađi asistenti. Pored toga, nemoj zaboraviti na mjere, odnosno dimenzije, uključujući i raspoloživ prostor za skladištenje i čuvanje. Prije konačnog odabira pekača, razmisli i o njegovom održavanju. Naime: Ukoliko koristiš uređaje za čišćenje, bilo bi dobro provjeriti da li izabrani pekač može prati u perilici posuđa.

više
312 proizvoda
 • Popularnosti
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najnižeg)
  • Popust (od najvišeg)

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2023 sMind d.o.o., dio Heureka grupe