Zdjele za serviranje / posude

Kako poslužiti goste svim dobrim stvarima, koje su tvojih ruku djelo? Kako osigurati dobar, impresivan izgled servirane hrane? Neka salata, pecivo, kao i sve ostala jela od mesa i povrća završe u elegantnim i za njih besprijekornim zdjelama za serviranje, odnosno posudama. Ukoliko takve nemaš, a želiš ih ili su ti potrebne, još uvijek ništa nije izgubljeno. Brzo ćeš biti sa nama, i sa samo nekoliko klikova na portalu Jeftinije.hr, lako ćeš dobiti svoju novu, zlata vrijednu zdjelu ili posudu za serviranje.

Kod zdjela za serviranje i posuda, kao i kod ostalog pribora za jelo, odnosno servisa za jelo možeš slobodno pratiti svoje želje, potrebe, ukus i preferencije. Ukoliko spadaš među one koji vode računa o svom domu u cjelini, kao i o kompletnoj opremi u njemu, posude i zdjele za serviranje možeš prilagoditi stilu i dizajnu kuhinjske opreme. Za ljubitelje starina u ponudi su i glamurozni komadi u baroknom stilu sa raskošnim i različito oblikovanim rubovima, a za ljubitelje tradicionalnog i vanvremenskog su u ponudi jednostavno oblikovane zdjele za serviranje i posude. Ukratko: kombinacije, oblici, kao i boje i dizajni u suvremenoj tržišnoj ponudi su praktično beskonačni, koji će se uvijek pobrinuti za praktičnost, kao i kraljevski dekoraciju na stolu.

Pod kategorijom zdjela za serviranje i posuda, pored izgleda i dizajnerske perfekcije obrati pažnju i na kvalitetu čvrstoću, stabilnost i odgovarajući materijal za nošenje, kao i na željenu i odgovarajuću veličinu, promjer i težinu. Za konačni izbor i kupovinu donesi odluku i na osnovu količine, koju u svojim setovima, odnosno kompletima nude pojedini proizvođači.

Pored svih opisanih parametara ne zaboravi i mogućnosti čišćenja i održavanja zdjela i posuda za serviranje, mogućnost njihovog pranja u perilici posuđa, temperaturnu otpornost, odnosno osjetljivost, debljinu stakla od kojeg su napravljene i drugo.

više
723 proizvoda
 • Popularnosti
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najnižeg)
  • Popust (od najvišeg)

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2023 sMind d.o.o., dio Heureka grupe