Termosice

Kako svim tvojim ukusnim i omiljenim napicima osigurati da budu topli i svježi čak i kasnije, kada ih serviraš i ponudiš gostima, kao što su šalica ili čaša čaja, kave ili kuhanog vina? Da bi razni čajevi, kako, kava, mlijeko ili kuhano vino i sva druga popularna pića i dalje, imala pravu temperaturu, kao i pravi ukus, kao kada su napravljeni, osiguraj za to odgovarajuće i pogodne termosice.

Kod termosica treba obratiti pažnju na njihovu unutrašnjost, koja treba biti od najkvalitetnijih i čvrstih materijala, zaštićena i napravljena od dvostrukog porculana. Ona osigurava veću toplinu zaštitu i sprečava da se pića ohlade, odnosno sprečava ulazak zraka u samu termosicu. Pored kvalitete, kod materijala je važno i način i mogućnost čišćenja, odnosno održavanja termosica, a također je važna i spomenuta veličina. Dimenzije termosica prilagodi potrebama skladištenja napitaka, kao i raspoloživom prostoru za skladištenje. Posebno su popularne manje termos boce kada ideš na izlet ili putovanje, a manje termosice možeš i jednostavnije da spakirati u ruksak i da nositi sa sobom i na dalje šetnje, planinarenje ili skijanje. Pored dimenzija pažljivo razmisli i o zapremini, odnosno volumenu, što se kod ovih vrsta proizvoda izražava u litrama.

Pored svega navedenog u poželjne kriterije prilikom izbora za kupovinu predstavljaju i one termosice, koji imaju poklopac, namijenjen zatvaranju ili otvaranju, prilagođen tako da se može koristiti i kao čaša, iz kojeg odmah možeš popiti potrebno i željeno piće. Dodatni zaštitni poklopac je izuzetno pogodan, jer je sa njim osigurana dodatna sigurnost i zaštita od prolijevanja. Ako nemaš takvu termosicu, možeš je u posljednjem momentu nabaviti tako što ćeš pretražiti po našem portalu Jeftinije.hr, gdje je pripremljena najveća ponuda za uspoređivanje brojnih poznatih brandova, proizvođača, trgovina i trgovačkih posrednika, koji pored ostalog na svojim policama imaju i osiguravaju najkvalitetnije i najpovoljnije termosice.

više
Savjeti 0
210 proizvoda
 • Popularnosti
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
  • Broju trgovina
  • Broju mišljenja korisnika

Povezane kategorije

Prije kupovine želiš vidjeti više korisnih informacija?

FAQ (Česta pitanja i odgovori)Pretraži savjete

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude?
Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.