Kućica i kreveti za pse

Da li tvoju kuću čuva četveronožni prijatelj? Ukoliko je tvoj odgovor potvrdan, pobrini se da tvoj pas bude osiguran udobnim i prostranim boravištem. Sa kućicama i krevetima za pse osiguraj im veću sigurnost, mirnije i bezbrižnije noći, kao i udoban san. Zato što najbolji prijatelj zaslužuje najbolje, provjeri što smo ti pripremili pod kategorijom kućica i kreveta za pse na najvećem portalu za uspoređivanje Jeftinije.hr, gdje svoju ponudu predstavljaju najpoznatiji brandovi, najbolji proizvođači, trgovine i trgovački posrednici. Osiguraj svom kućnom ljubimcu prostor, odnosno prebivalište koje će mu osigurati veću sigurnost, kao i one koje će mu svojom ugođajem donijeti veće zadovoljstvo, opuštenost, i preko potreban nivo energije.

Kod kućica i kreveta za pse je od velike važnosti je odlučiti između onih, prilagođenih uzrastu, veličini, stanju dlake i rasi tvog psa. Naime: samo na taj način ćeš mu, u njemu prilagođenom prostoru, osigurati kraljevski kvalitetu sna i odmora, kada se umori od druženja, trčanja, igre ili dužeg hodanja. Također, među kućicama i krevetima za pse se odluči na osnovu materijala i oblika. Uvijek popularne su drvene kućice za pse, a za ljepši izgled se brinu razne boje i natpisi. Kod kreveta, prednost predstavljaju oni koji osiguravaju dodatne jastuke za veću udobnost. Svakako, prije konačnog izbora kućica i kreveta za pse, obrati pažnju na pozicioniranje, npr., korpe, jastuka i drugog. Zato: razmisli, da li tvoj četveronožni prijatelj uglavnom ostaje u zatvorenom prostoru ili hrabro pazi na kuću iz njegove okoline. Na osnovu toga izaberi kvalitetne i masivne, izdržljive, sa materijalima otpornim na vanjske i okolne utjecaje.

Pored svih spomenutih kriterija za kupovinu razmisli i o kućicama i krevetima za pse, koji osiguravaju trajan i kompaktan smještaj pogodan i za pse sa različitim poteškoćama, kao što su problemi sa zglobovima. Pored toga, dobro je razmisliti i o što jednostavnijem čišćenju i održavanju i za to se i dalje preporučuje uglavnom koža.

više
595 proizvoda
 • Popularnosti
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
  • Broju trgovina
  • Broju mišljenja korisnika

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude?
Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.