Hrana za glodavce

Da li tvoj dom obogaćuje neki kućni glodavac? Ako je tvoj odgovor potvrdan, pobrini se da tvoj životinjski prijatelj dobije samo najkvalitetniju i najukusniju hranu za glodavce. Jer: najbolji prijatelji zaslužuju najbolje! Zato provjeri, što smo ti pripremili pod kategorijom hrana za glodavce na najvećem portalu za uspoređivanje Jeftinije.hr, gdje svoju ponudu predstavljaju samo najpoznatiji brandovi, najbolji proizvođači, trgovine i trgovački posrednici. Osiguraj svom kućnom ljubimcu hranu za glodavce, koja sadrži što više vitamina, minerala, i koja će biti najboljeg ukusa i hrskava, a tvom životinjskom prijatelju će osigurati najviši nivo energije.

Kod hrane za glodavce je izuzetno važno da je raznovrsna, i prije svega uravnotežena. Prije kupovine je potrebno uzeti u obzir da li je namijenjena za mladunce ili je primjerenija za odrasle glodavce. Od izuzetnog značaja su i oznake o sastavu hrane, jer samo na taj način možeš izabrati onu hranu za glodavce, koja će najviše odgovarati tvom kućnom ljubimcu. Također, pažljivo pregledaj dodatke i analitičke komponente, a pažljivo pročitaj i upute za upotrebu. Dalje, raspitaj se kod trgovina o načinima za pravilno skladištenje i čuvanje, kao i o težini, odnosno količini pakiranja, kao i roku upotrebe.

Ukratko: današnje sveobuhvatno potrošačko tržište za glodavce osigurava razne sastojke, kao i hranu proizvedenu prema standardima najvišeg kvaliteta. Zato nikako nemoj žuriti sa kupovinom hrane za glodavce, već pregledaj, usporedi i odaberi najbolje, na osnovu uzrasta, aktivnosti i veličini svog životinjskog prijatelja. Provjeri i oznake o potencijalnim alergenima i preporučenim dodacima prehrani.

više
Savjeti 0
158 proizvoda
 • Popularnosti
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
  • Broju trgovina
  • Broju mišljenja korisnika

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude?
Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.