Dječji pisaći stolovi

Ako imaš djecu kod kuće, koja samo što nisu krenula u školu, ili ako tvoja djeca već nose školske torbe, onda znaš koliko je važno osigurati kvalitetan i adekvatan dječji stol.

Prilikom odabira novog ili kod zamjene starog dječjeg stola, bitno je da školarci budu prisutni i da odaberu onaj stol s kojim će biti zadovoljni tako da mogu s veseljem i bez otpora na njemu učiti i pisati domaću zadaću. Pri tome pripazi na odgovarajuće dimenzije: širina, duljina i visina. Najprikladniji odabir su stolovi s podesivim nogama po visini, tako da imaš mogućnost dulje upotrebe podešavanjem po visini i dobi djeteta.

Za dječje stolove je najvažnije da su izrađeni kvalitetno i da su maksimalno stabilni da bi se spriječilo bilo kakvo ljuljanje jer to kod djeteta može uzrokovati pad koncentracije, a time i otežati mogućnost učenja. Dovoljno velika površina dječjeg stola igra izuzetno važnu ulogu, jer je to jedini način da se osigura prostor za sve bilježnice, udžbenika i knjige koji su potrebni za učenje. Možete dodati brojne ladice za bolju iskoristivost prostora ili ormare s policama za veću preglednost i uređenost dječje sobe. Ako dijete dijeli sobu s bratom ili sestrom, potrebno je dječje stolove prilagoditi takvoj situaciji. Stručnjaci savjetuju da je najbolje da svako dijete ima svoj stol, a ako je soba malo manja, onda se prostor namijenjen učenju savi u kut sobe ili ispod kreveta na kat.

Prije kupovine dobro provjeri mjere raspoloživog prostora te razmisli o tome kako i gdje se dječji stol može postaviti tako da dijete ima što više dnevnog svijetla.

više

Ne propusti

Savjeti kod kupovine

Odabir savršenog poklona više nije nemoguća misija

Blagdanski ukrašen stol, zabave u prosincu, druženja s prijateljima, obitelji i suradnicima…Sve ...

Prikaži sve savjete za kupovinu
68 proizvoda
 • Popularnosti
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najnižeg)
  • Popust (od najvišeg)

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2023 sMind d.o.o., dio Heureka grupe