Noževi

Nema majstora ili majstorice koji se tokom popravka kuće, garaže, vrta ili automobila nisu susreli sa rezanjem različitih materijala. Obične škare često zbog većih i težih površina ne mogu obaviti posao, pa je zato dobro da u svakoj kutiji sa alatom imaš i set noževa.

Noževi su više nego odlični i praktični za rezanje cijevi, drveta, metala i kartona za koje su najprimjereniji dobro poznati skalpeli. Na Jeftinije.hr smo ti pokušali olakšati kupovinu, uštedimo vrijeme za šetanje po trgovačkim centrima i zaštititi te od ogromne količine raznih proizvođača ručnog alata. Pregledaj i usporedi noževe po njihovoj kvaliteti, cijeni, oštrini, višenamjenskoj upotrebi i funkcionalnost, kao i dodatnim nastavcima. Izaberi one, koji će postati tvoj zaštitni znak i neophodan alat za rezanje na svakom koraku.

Prije nego što se uputiš na blagajnu, pregledaj, koliko je kvalitetno i precizno napravljen izabrani nož. Kod oštrih noževa je izuzetno važno obratiti pažnju na sigurnost, da se ne bi nepotrebno dogodile povrede i posjekotine. Kod kvalitetnijih skalpela, npr., imaš dvodijelnu dršku sa nekoliko automatsko izmjenljivih i odvojenih oštrica (što je više dijelova, nož će biti svestraniji i univerzalniji). Sječivo treba biti oštro i napravljeno od preporučenog visoko legiranog čelika.

Ručke noževa trebaju biti dobrog prihvata i lagane, da bi se posao obavljao brzo, efikasno, sigurno i jednostavno. Prednost predstavljaju i oni noževi, koji u svojoj ponudi imaju svoju futrolu sa štipaljkom za pojas ili navlaku od izdržljive plastike, čija je namjena štititi od oštrice noža.

više
Savjeti 0
211 proizvod
 • Popularnosti
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
  • Broju trgovina
  • Broju mišljenja korisnika

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude?
Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.