Pištolji za vruće lijepljenje

Da li se raduješ sitnicama za dekoraciju koje ćeš prilikom pakiranja lijepiti na poklone? Da li uživaš u raznim sklapanjima, lijepljenju i popravcima npr. drvenih ladica, polica i regala? Za sve ovo i još više od toga u pomoć ti priskače pištolj za ljepilo, koji oživljavaj rad, funkcionira jednostavno, brzo i zabavno, da se poslovi sa njima obavljaju profesionalno, pouzdano i efikasno. Da bi sve u tvojoj kući, stanu, vrtu, na balkonu, terasi, garaži ili u radionici bilo u savršenom redu i na svom mjestu, osiguraj sebi najbolji i najprikladniji pištolj za ljepilo.

Prije kupovine pištolja za ljepilo prvo razmisli, za što će biti najčešće korišten. Pri tom računaj na svoju privatnu i/ili poslovnu upotrebu. Shodno tome, prvo pregledaj što se treba napraviti prije samog lijepljenja, kako se ponašaju tokom obavljanja poslova, da bi se osigurala najveća sigurnost i zaštita. Pištolji za lijepljenje, kao što znaš, rade pod izuzetno visokim temperaturama, zato sa njima rukuj pažljivo, da bi spriječio nesreće lijepljenjem ili opekotine.

Najefikasniji pištolji za lijepljenje su spremni za rad već nakon nekoliko minuta po uključivanju. Zbog sve većeg napretka tehnologije u područjima alata i pribora za kuću i vrt, upotreba pištolja za lijepljenje je sve jednostavnija. Samo punjenje je moguće i putem mikro USB stika, a neki pištolji za lijepljenje sadrže i prikaz zagrijanosti i stanja punjenja, odnosno prazne baterije. Prednost prilikom kupovine predstavljaju i »spravice« za lijepljenje, kod kojih je kao dodatna funkcija omogućeno automatsko isključivanje nakon nekoliko minuta neaktivnosti.

Da bi ti odluka o kupovini bila još lakša, brojne trgovine i njihove proizvode među sobom vrednuj po udobnosti, kompaktnosti, samoj jačini baterija, po kapacitetu akumulatorske baterije, broj patrona sa ljepilom (tu pažljivo pogledaj dimenzije patrona za lijepljenje), prema već spomenutom vremenu zagrijavanja, temperaturi lijepljenja, težini pištolja za lijepljenje, kao i količini priložene dodatne opreme (kao što su besplatne patrone sa ljepilom ili USB punjač).

više
66 proizvoda
 • Popularnosti
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najnižeg)
  • Popust (od najvišeg)

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2022 sMind d.o.o., dio Heureka grupe