Radne svjetiljke

(510 proizvoda)

Da bi rad oko kuće, u vrtu, dvorištu, na terasi i drugim površinama u okolini bio moguć, kada nema sunca, kada magla ili mrak prekriju tvog rada, dalji rad ti omogućavaju radna svjetla. Neka kraći popravci, bez obzira na sve, budu jednostavne i neometani.

Među radnim svjetlima možeš birati baterijske lampe, praktične i pogodne za svaki džep ili torbu, kao i one veće , koje osiguravaju veću količinu svjetla. Prije nego što izabereš za svoj prostor i okolinu najpogodniju, provjeri na najvećem portalu za uspoređivanje Jeftinije.hr razna radna svjetla poznatih svjetskih brandova radnog i ručnog alata.

Šira tržišna ponuda opreme za kuću i vrt u skladu sa naprednim tehnologijama nudi i teleskopske radne LED lampe, pa radna svjetla, poznatija pod imenom farovi, koja se opet dijele po različitim oblicima, veličini i kapacitetu osvjetljenja, odnosno davanju svjetla. Dakle, na prvom mjestu prioriteta za kupovinu je kapacitet, snaga radnog svjetla, kao i vrsta, namjena i lokacija za obavljanje njegovog posla. Zaista, u tamnim prostorijama za neometan rad je potrebno veliko i jače svijetlo, a dijelimo ih na polu otvorene ili same po sebi svjetlije prostorije.

Sa druge strane radna svjetla se koriste i za radne strojeve i teretna vozila, npr. traktori, prikolice, grtalice za snijeg, plugovi, kamp kućice i drugo. Imaj na umu da su takva profesionalna svjetla vodootporna, jer su često izložena različitim vremenskim i vanjskim utjecajima. Svakako su bolja ona svjetla sa dodatnom zaštitom. Pored toga, tvoj kriterij za pametnu odluku treba biti i boja svjetla (bijela je također, odlična zamjena za halogene lampe), LED lampe, koje osiguravaju manju potrošnju električne energije nego obična svjetla. Prije konačnog poteza na blagajni pažnju usmjeri i na eventualnu dodatnu, besplatnu opremu, koju nude neki trgovine i proizvođači radnih svjetala. Između ostalog, to mogu biti vijci sa maticama, čepovi, imbus ključevi i drugo.

Prikaži više
510 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe