Matice

(38 proizvoda)

Matice se koriste da bi se ostvario dobar stisak. Ako to trebaš, osiguraj za sebe i svoj posao najpogodnije matice. One se prije svega razlikuju prema vrsti i namjeni, pa samim tim i po svom obliku. Svaki majstor i majstorica u svom domu i njegovoj okolini, upotrebljavaju šestokutne, sa ušicama, sigurnosne, prstenaste, a za pojedine situacije i one sa većim navojem ili duge matice.

Prije nego što se uputiš u kupovinu provjeri, koje od gore navedenih ti trebaju, a ako ih koristiš kao dekoraciju, za to je najbolja kupolasta ili prstenasta matica. Ona je vrlo lijep dodatak za vrh vijka ili navojne šipke. Zato se pridržavaj adekvatnih matica sa oblikom i veličinom vijka ili šipke sa navojem. Odluka uvijek zavisi o vrsti navoja, koji može biti u milimetrima ili inčima, a prema materijalu od kojeg su napravljene najčešći su nehrđajući i običan čelik, aluminij, mesing i najlon. Među parametre za najbolju kupovinu između ostalog uključi i podlogu na koju ide matica: niska, samozatvarajuća, ukrasna, sa ušicama, visoka i krunska matica.

Upotpuni svoju zbirku ručnog radnog alata i zaokruži ga pažljivo odabranim maticama. Uštedi vrijeme za šetanje kroz trgovačke centre i obrani se od sve veće i ogromne količine različitih proizvođača alata, dodataka i njihovih komponenti. Pregledaj i usporedi matice među sobom i odaberi one koje će postati tvoj zaštitni znak i neophodan dodatak – dopuna vijcima i navojnim šipkama na svakom koraku i u svakom poslu.

Prikaži više
38 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe