Traktori i oprema

Među poljoprivrednom mehanizacijom i vinogradarskom opremom svakako ne smijemo zaboraviti neophodne traktore i njihovu opremu. Sa njima se mnogi zadaci mogu obaviti brže, efikasnije i kvalitetnije nego bez njihove pomoći. Možeš birati među raznim poznatim brandovima, ponuđačima i trgovačkim posrednicima, a nabavka traktora i opreme nije samo jednostavan izbor za kupovinu, zato pripazi na brojne kriterije, da na kraju kupovine ne bi zažalio ili se prenaglio.

Kod traktora i opreme na prvom mjestu uzmi u obzir svoje potrebe, želje, preference i prethodno znanje. Također, veličina i kapacitet traktora predstavljaju važan element, jer su pojedini zahtjevniji za upotrebu od drugih. Pored toga, vrsta posla i svrha korištenja traktora i opreme nisu zanemariv faktor. Zato kada kupuješ pripazi na to sve gore spomenuto, a obrati pažnju i na godinu proizvodnje. To je od velike važnosti kada kupuješ polovni traktor i opremu, jer u tim slučajevima kriteriju vrijednosti treba dodati i broj radnih sati. A bez obzira na prethodnu upotrebu, prije konačnog čina kupovine na blagajni, razmotri i procijeni snagu traktora i opreme, pa količinu dodatne opreme, kao i to da li koristi pogon na sva četiri kotača.

Da ti kupovina traktora i opreme ne bude previše teška odluka nudimo ti neke korisne savjete. Pažljivo pregledaj sve njihove tehničke karakteristike, kao što su maksimalna brzina koju razvija, tip traktora, opreme i drugo. Prije svega oprema mora pažljivo pratiti sve karakteristike, jer samo tako možeš izabrati onu opremu, koja će se na adekvatan način uklopiti u tvoj traktor. Samo na taj način traktor i oprema kombiniraju snagu za obavljanje svih vinogradarskih, voćarskih i ostalih poljoprivrednih poslova na najvećem nivou.

više

Ne propusti

Savjeti kod kupovine

Poljoprivredni strojevi i vinogradarstvo

Poljoprivredni strojevi i vinogradarstvo prisutni su u našim krajevima od davnina. Brojna vinorodna područja ...

Prikaži sve savjete za kupovinu
29 proizvoda
 • Popularnosti
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
  • Broju trgovina
  • Broju mišljenja korisnika

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude?
Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.