Zaštitna obuća

Ako uvijek vodiš računa o sigurnosti i zaštiti prilikom obavljanja zadataka sa tvoje liste, i već imaš zaštitnu odjeću, provjeri da li u skladu s tim imaš i odgovarajuću zaštitnu obuću. Naime, kako su ti za rad potrebne ruke, maska, lice, glava i cijelo tijelo, tako je i nogama potrebna udobnost, a istovremeno zaštita i sigurnost od udaraca, posjekotina, pada, kemikalija i ostalih opasnosti.

Zaštitna obuća obuhvaća plitke radne cipele, kao i duboke ili poluduboke radničke čizme. Njih biraj u zavisnosti od potrebe, vrste rada, namjene i udobnosti. Samo uz blagostanje, udobnost i ugođaj možeš obaviti posao brzo, efikasno i sigurno. Također, veoma pažljivo biraj veličinu, da te premala ili prevelika obuća ne bi ometala prilikom rada. Ako se najbolje osjećaš u sandalama, klompama ili papučama, onda kao zaštitnu obuću izaberi posljednje, ali imaj na umu da su protiv najjačih udaraca, pada i drugih opasnosti, vanjskih utjecaja možeš zaštitti samo dubljom i masivnijom obućom.

Sa zaštitnom obućom i ostalim dodacima za nju možeš postići najbolju kombinaciju sigurnosti i udobnosti prilikom rada. U spomenute dodatke spadaju ulošci, kao i uvijek potrebne čarape, pertle, rajsferšlusi, kramponi, kao i predmeti za čistoću i higijenu.

Zaštiti svoje zdravlje, jer samo to vodi do kvalitetnog i efikasnog rada. Da ispunjenje zadatka ne bi spriječile kemikalije, vatra, pretjerano visoke ili niske temperature, pada, udaraca i drugog. Kod zaštitne obuće isprati sve savjete pažljivo i točno i precizno usporedi brojne proizvode. Samo na taj način možeš obavljati opasne i zahtjevne poslove neometano i potpuno bez straha.

više
Savjeti 0
353 proizvoda
 • Popularnosti
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
  • Broju trgovina
  • Broju mišljenja korisnika

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude?
Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.