Bidei

Da li renoviraš kupaonu ili planiraš potpuno novu? Pored kade, tuša, wc-a, umivaonika, ormarića i ostalih neophodnih kupaonskih elemenata, možeš dodati i bide i time zaokružiti opći izgled svoje kupaone. Da bi ti izbor među mnogobrojnim bideima bio makar malo lakši, pripremili smo za tvoje renovirano ili novu kupaonu najveću usporednu ponudu brojnih renomiranih proizvođača i brandova kupaonske opreme. Sa samo nekoliko klikova na internet portalu Jeftinije.hr izaberi svoj omiljeni bide.

Među bideima u istoimenoj kategoriji možeš birati između onih na podu, stojećih, kao i onih visećih zidnih. Najbolje je da među ovim vrstama biraš na osnovu raspoloživog prostora, samih dimenzija bidea, kao i svojih želja i sklonosti. Također, pored mjera (dužine, visine i širine), uzmi u obzir i težinu bidea, kvalitetu čvrstoću materijala, a ne zaboravi i na nosače, koji će ti služiti za montažu. Čak i način montaže nije potpuno zanemariv kriterij na osnovu koga se odlučuješ za pravi izbor. Prije konačne odluke na blagajni, saznaj tko i na koji način se može pobrinuti za pravilnu montažu i fiksiranje bidea.

Pored navedenih parametara, odluku o kupovini bidea možeš donijeti i na osnovu ukusa. Dakle: ako si jedan od onih koji najviše vole da osiguraju sveobuhvatnu, usklađenu sliku svojih prostorija, a time i opreme i komada namještaja, lako možeš uskladiti i bide sa ostatkom svog kupaone. Oni mogu biti potpuno tradicionalni, klasični i bezvremenskih oblika, kao i u novim trendovima malo oštrijih rubova. Čak i boje mogu biti potpuno drugačije, ali i dalje je najpopularnija bijela keramička klasika.

više
Savjeti 0

Povezane kategorije

Prije kupovine želiš vidjeti više korisnih informacija?

FAQ (Česta pitanja i odgovori)Pretraži savjete

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude?
Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.