Premazi / Zaštite

Premazi i zaštite su bitni elementi za održavanje metala, kromiranih površina, predmeta i materijala, u situacijama kada želimo obnoviti boje pojedinim predmetima i stvarima, a namijenjeni su i kao setovi za čišćenje, održavanje platnenih tendi. Čak su i kod obnavljanja i održavanja farova od suštinskog značaja, a ne zaboravljamo ih ni prilikom stavljanja voska ili kod nabavke sredstava protiv magljenja, kao i sredstva za odbijanje vode na vjetrobranskom staklu tvog automobila. Prije svega kod održavanja, radi bolje vidljivosti u automobilu izaberi kvalitetne premaze i zaštite i time osiguraj sigurnu vožnju. Štoviše, premazi i zaštite su potrebni i prilikom njegovanja i održavanja guma, kao i branika i kotača.

Kod premaza i zaštita, kao što je već spomenuto, možeš birati između onih, protiv magljenja, za besprijekorno čista i uredna stakla, kao i onih za, koji ti omogućavaju odbijanje kapljica kiše, susnježice i snijega tokom kišnih, mokrih dana. Ali prije nego što počneš koristiti takve premaze i zaštite, pažljivo i detaljno provjeri, za što i za kakve površine su namijenjeni, kao i za kakve materijale se ne preporučuju. Kao npr.: recimo automobilski premazi i zaštite nikako nisu namijenjeni i preporučljivi za plastične ili obojene površine. Emajli i lakovi su izuzetno pogodni za premaz čeličnih površina, a služi i kao čvrst premaz na metalnim površinama.

Dakle: prije nego što se odlučiš za kupovinu premaza i zaštita, razmisli kakva ti je potrebna i za koju namjenu ćeš je koristiti. Onda se baci na računanje potrebne količine, i na ambalaži ili u opisu proizvoda na portalu Jeftinije.hr pročitaj i pažljivo izaberi premaz i/ili zaštitu. Osiguraj za svoj automobil, staklene, drvene, kromirane, metalne i ostale površine, stvari i predmete dragocjenu zaštitu, čime dodatno povećavaš otpornost i dug vijek trajanja.

više
Savjeti 0
13 proizvoda
 • Popularnosti
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
  • Broju trgovina
  • Broju mišljenja korisnika

Povezane kategorije

Prije kupovine želiš vidjeti više korisnih informacija?

FAQ (Česta pitanja i odgovori)Pretraži savjete

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude?
Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.