Ljepljive trake

Ljepila su jedan od najstarijih pribora za povezivanje raznih stvari. Neophodni su u svakoj školskoj torbi i pernici, a također se nalaze u gotovo svakom radnom kabinetu, torbi ili radionici sa alatom. Zbog svoje raznovrsnosti ljepilo je praktičan u svakom prostoru i za raznovrsne predmete. Još poznatije i svestranije su ljepljive trake. U ljepljive trake spadaju trake sa koturom i mekanim dijelom, pa pakirane trake sa čičak trakom, kao i klasične ljepljive trake, namijenjene zaštiti pri krečenju, farbanju, lijepljenju radu sa papirom ili kartonom.

Kod ljepljivih traka možeš birati različite debljine, uzimajući u obzir njihovu namjenu, kao i način korištenja. Kao što je spomenuto trakama možeš zaštitiš zidove, podove, prozore, rolete i drugo, kako prilikom ličilačkih radova, tako i u automobilizmu, zatvorenim prostorima, i tako dalje. Prilikom izbora kvalitetne trake, bitno je da osigurava čvrstoću i dobru stabilnost, a da pri tome ne ostavlja tragove i ostatke lijepila. Prije konačne kupovine na blagajni provjeri potrebnu količinu, koja je adekvatna za dimenzije prostora, stvari, koje želiš da zalijepiti, oblijepiti ili zaštititi, a pored toga obrati pažnju i na spomenutu debljinu, kao i dobro prianjanje i jednostavnost upotrebe.

Za ultra trajnost, snagu i najbolje prianjanje osiguraj dvostrano ljepljive trake. Zbog svoje obostranosti osigurava dodatnu ljepljivost, trajnost i jednostavnost upotrebe. Na kraju, najviše znače mjesta na kojim se može koristiti. Zaista neke ljepljive trake se ističu svojom izdržljivošću i materijalom za unutrašnje, kao i za vanjske prostore, a druge se ne mogu nositi sa vanjskim vremenskim utjecajima, jer se smoče i propadaju. Glavni kriterij za kupovinu ljepljive trake je na prvom mjestu izdržljivost: kako pod težinom, tako i površinska, ali i otpornost npr. na UV zrake, vodu i slično.

Neka ljepljiva traka bude tvoj vjerni pratilac, koji će stvari i predmete zalijepiti, zaštititi i/ili popraviti, prije nego što se konačno pohabaju i unište.

više
Savjeti 0
779 proizvoda
 • Popularnosti
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
  • Broju trgovina
  • Broju mišljenja korisnika

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude?
Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.