Profili i dodaci

Kod suhe gradnje uz gips ploče i ostale ploče za izolacije ili pregrađivanje spadaju i profili i dodaci. Ponuda je vrlo velika, ali da odluka ne bi bila preteška, nudimo ti nekoliko izabranih, najvažnijih i najkorisnijih profili i dodataka, koji će ti biti vrlo korisni pri obnovi tvoje kuće ili stana.

Kategorija profili i dodaci uključuje bandažne trke, koje su pogodne za spajanje i učvršćivanje gips-kartonskih ploča, aluminijske parne pregrade, kružni vijci s različitim ulošcima, nosači, držači za CS profile, uvijek neophodno ljepilo za fugiranje, aluminijska revizijska vrata, šuta i suho ljepilo za estrih elemente. Također profili i dodaci uključuju ploče za spuštene stropove, multizolacijska folije, koje su, kako i ime implicira, prvenstveno namijenjene izolaciji krovova, zidova i podova. To je izuzetno učinkovita zaštita od sunčevog pregrijavanja, idealna je posebno za potkrovlja i izolaciju gips kartonskih zidova. Inače, među profilima i dodacima možeš pronaći alu profile, trake za brtvljenje i slično.

Pri odabiru najboljih, najkvalitetnijih i najprikladnijih profila i dodataka možeš si pomoći na način da posjetiš i pretražiš našu web stranicu Jeftinije.hr. Ovdje također pružamo mogućnost usporedbe više proizvoda, čime želimo uštedjeti tvoje vrijeme potrebno za šetnju po trgovinama. U samo nekoliko klikova tako možeš pronaći željene profile i dodatke koji će ti sigurno dobro služiti dugo vremena. Sigurno želiš da renoviranje kuće, stana ili pojedinačne prostorije bude što je moguće jednostavnije, ugodnije i brže.

više
Savjeti 0
28 proizvoda
 • Popularnosti
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
  • Broju trgovina
  • Broju mišljenja korisnika

Povezane kategorije

Prije kupovine želiš vidjeti više korisnih informacija?

FAQ (Česta pitanja i odgovori)Pretraži savjete

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude?
Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.