Nadstrešnice

Kada uređuješ okućnicu i želiš za vrijeme sunčanih dana napraviti zaštiti od sunca, osim šatora, paviljona i sjenila također možeš odabrati potpuno korisne i praktične nadstrešnice. U usporedbi s drugim sjenilima, nadstrešnice će biti jako dugotrajne ako su izrađene od najkvalitetnijih materijala. Oni su također svestrane, jer osim uloge pružanja ugodne sjene može biti praktična zaštita za tvoj auto. Prema tome, nemoj se prenagliti prilikom odabira i kupnje nego provjeri ponudu na Jeftinije.hr i usporedi mnoge proizvode od različitih materijala, kvalitete kao i cijene, mogućnosti dostave i jednostavnosti ili složenosti instalacije.

Za nadstrešnicu se odluči na temelju dimenzija, da zaštitiš svoju kuću od opasnih i štetnih UV svjetla, ali i vanjskih, ekoloških i vremenskih uvjeta svoje automobile. Također odluči na osnovu mjesta gdje je želiš postaviti, ali i s obzirom na praktičnost i njenu cijenu ovisno o tome da li će imati ulogu zaštite umjesto garaže. Ako paziš na ukupni izgled, nadstrešnicu prilagodi ukupnom stilu i izgledu svoje kuće ili stana.

S nadstrešnicom se možeš igrati po pitanju oblika, boja i materijala. Široka ponuda na današnjem tržištu omogućuje klasične ili tradicionalne, oštre kvadratne ili pravokutne oblike, kao i blago zaobljene, asimetrične, proširene ili precizno oblikovane. Također se možeš pozabaviti kombiniranjem materijala, zamjenom bezvremenske klasike s modernim karakteristikama. Možeš odabrati i drvene nadstrešnice različitim nijansi boja, mogu biti metalne ili one sa staklom koje će cijelom domu dati dašak elegancije.

Odluči se za tebi najdražu i najprikladniju nadstrešnicu za svoju kuću ili stan. Obrani se od jakog ljetnog svjetla, osiguraj sebi sjenu ispod koje će tvoji gosti na terasi sa zadovoljstvom razgovarati uz kavu, a puzavim biljkama pruži odgovarajuće elemente za penjanje. Isto tako svojim autima omogući odgovarajuće mjesto za zaštitu od neželjenih učinaka okoline.

više
Savjeti 0
11 proizvoda
 • Popularnosti
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
  • Broju trgovina
  • Broju mišljenja korisnika

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude?
Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.