Osigurači

Da li je u tvojoj kući ili stanu vrijeme za zamjenu osigurača? Zbog svojih mogućnosti su neophodni, zato ukoliko ih nemaš ili su ti stari pri kraju radnog vijeka, nabavi nove na Jeftinije.hr. Pregledaj novu široku ponudu osigurača raznih trgovina, proizvođača, trgovaca i trgovačkih posrednika, kao i poznatih marki elektro opreme. Samo na taj način tvoj stan ili kuća će biti osvijetljeni, čak i kada je vani totalni mrak.

Među osiguračima možeš birati automatske osigurače, koji se upotrebljavaju kao glavni i najvažniji prekidači u kućnim razvodnim kutijama. On može služiti i kao podloga za pojedine kružne tokove, a instalira se kao takozvani Reed relej. Uzmi u obzir takve zaštitne mjere, koje osiguravaju mogućnost zaptivanja i kao takvi pružaju jednostavnu, a ipak čvrstu i snažnu strukturu. Preporučuje se i mogućnost prikazivanja kontakta, kao i dvostrukog prekidača. Prije nego što se odlučiš za konačan izbor, usporedi trgovine i njihove pojedinačne proizvode po nominalnoj snazi osigurača, po kategoriji njihove upotrebe, kao i po broju polova.

Sa osiguračima osiguravaš nesmetano funkcioniranje struje u cijelom kućanstvu, pa zato nemoj prenagliti sa kupovinom, već izaberi i informiraj se o svim, pa i najmanjim tehničkim karakteristikama. Kod njih uzmi u obzir i precizno pregledaj sposobnosti, kao što je zaštita od direktnog kontakta sa pojedinim komponentama pod naponom, pa mogućnost sprečavanja stalnog napona na uzemljenim metalnim dijelovima, mehaničku zaštitu, priključni napon, kao i mogućnost pružanja zaštite od direktnog kontakta pojedinih dijelova pod naponom.

više
Savjeti 0
3482 proizvoda
 • Popularnosti
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
  • Broju trgovina
  • Broju mišljenja korisnika

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude?
Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.