Elektromehanika

Moderni digitalni svijet praktično ne možemo zamislimo bez aparata, uređaja i dodataka, koji nam svakodnevno olakšavaju poslove. A da bi im osigurao nesmetan i besprijekoran rad, potrebno je voditi računa o njihovom održavanju, kao i besprijekornoj automatizaciji. Ovo posljednje možeš, pored ostalog, osigurati uz elektromehaniku i na taj način poboljšati mehanički rad svog omiljenog aparata, uređaja i dodataka.

U elektromehaniku pored ostalog spadaju i akustičke komponente, među kojima možeš pronaći mikrofonske kapsule, pa minijaturne zvučnike, svu potrebnu opremu za spomenute mikrofonske kapsule, kao i signalne uređaje namijenjene pretvaranju zvuka. Ukoliko ti ove elektromehaničke komponente nisu (još uvijek) potrebne, provjeri, da li ti za buduće poslove trebaju otpornici, temperaturni prekidač, multifunkcijski vremenski relej, regulator, prekidač na pritisak ili ultrazvučni odbijač neželjenih životinja.

Pored toga, u okviru elektromehanike možeš izabrati i razne, već izložene releje, kao što su vremenski, logički, termoregulacijski, releji za utičnice, kao i razni brojači. Kod releja uzmi u obzir i materijal od kojih su napravljeni, pa adekvatne dimenzije (dužinu, širinu i visinu), procijenjeni napon, kao i prebacivanje napona i maksimalni tok prebacivanja. Također, pregledaj i konektore, tip releja, vrstu i značaj njihovih kontakata. Tako i tiskane ploče, i osigurači su dio ponude, pripremljene na najvećem portalu Jeftinije.hr. Tu možeš usporediti i izabrati među mnogobrojnim tipovima razne elektromehanike. Također, umjesto od trgovina, sve potrebne informacije možeš dobiti preko detaljnih opisa svakog pojedinačnog proizvoda i usluge, i na taj način poštediti sebe šetanja po trgovačkim centrima, a istovremeno i izbjegneš zabunu na policama trgovina.

više
Savjeti 0
više od 5000 proizvoda
 • Popularnosti
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
  • Broju trgovina
  • Broju mišljenja korisnika

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude?
Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.