Dodaci za bijelu tehniku

(704 proizvoda)

U ovoj kategoriji na Jeftinije.hr možeš pronaći dodatke i rezervne dijelove za bijelu tehniku koji su ti možda potrebni. Ovdje su na jednom mjestu prikupljene cijene različitih trgovina u Hrvatskoj, tako da uvijek možeš pronaći najjeftinije. S obzirom da je bijela tehnika obično vrlo skupa, mogućnost usporedbe cijena je uvijek dobrodošla.

Iako su namijenjeni čišćenju drugih stvari, perilice rublja i posuđa zahtijevaju povremeno čišćenje. Za to postoje različita sredstva koja se stave u bubanj perilice rublja ili u košaru perilice posuđa, koja mora biti prazna i zatim uključiš najjači program. Kad program završi, stroj je čist i sjajan i svi neugodni mirisi su uklonjeni. Ako živiš u području s vrlo tvrdom vodom, moraš se pobrinuti da ti kamenac ne ošteti perilicu rublja ili posuđa. Upravo tome su namijenjeni razni dodaci, koje dodaš deterdžentu povremeno ili pri svakom pranju.

Za pranje i sušenje rublja možeš nabaviti kuglice za pranje. One se brinu da rublje nije previše zgužvano, a neke su izrađene od takvih materijala da mogu lako zamijeniti tvoj uobičajeni deterdžent. Ako ti je naporno saginjati se kad stavljaš rublje u perilicu ili sušilicu rublja, možeš je podići sa postoljem. Za to ne možeš koristiti bilo koje postolje, već samo ono koje je napravljeno za ovu upotrebu. Postolje mora biti dovoljno jako i stabilno da izdrži različite sile koje nastaju za vrijeme centrifuge i drugih programa. Također ovo postolje mora osigurati da se perilica prilikom rada neće tresti i prevrnuti ili otklizati s njega.

Svojoj perilici suđa možeš povremeno zamijeniti kotače ili košaru za pribor ako je stara slomljena ili istrošena. Ne moraš kupovati novu perilicu samo zbog manjih oštećenja koje možeš zapravo nadomjestiti s novim dijelovima po povoljnim cijenama.

Ako trebaš nove vodilice ili lim za pečenje, jer se stari iskrivio ili na drugi način oštetio, možeš ih pronaći na ovoj web stranici. Također možeš ovdje pronaći dodatne rezervne dijelove za hladnjake, kao što su ručke, police, košare za voća i povrće, ladice i slično. Tu su i posebne maramice za čišćenje hladnjaka, koje se brinu za higijensko skladištenje hrane.

Sve to i još mnogo više možeš pronaći na Jeftinije.hr po vrlo povoljnim cijenama.

više
704 proizvoda
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2023 sMind d.o.o., dio Heureka grupe