Grijači

(134 proizvoda)

Ako želiš određenu sobu ugrijati odvojeno od ostalih, možete to učinkovito napraviti uz pomoć različitih vrsta grijalica. Na Jeftinije.hr možeš naći dosta grijalica i sigurno ima neka koja tebi treba.

Za kupaonice su vrlo domišljate grijalice ručnika, koji također zagrijavaju prostoriju. Neki čak imaju ugrađene senzore koji detektiraju kada nema nikog u prostoriji i automatski se prebacuju na ekonomični programu. Tu su i oni koji imaju mogućnost postavljanja različitih vremenski tempiranih programa koji će se pobrinuti da je kupaonica uvijek ugodno toplo prije jutarnjeg tuširanja, a u vrijeme kada nisi kod kuće, takva grijalica neće nepotrebno trošiti dodatnu struju.

Ako je soba koju želiš ugrijati ili dogrijati relativno mala, dostupne su ti različite električne zidne grijalice malih dimenzija, koje možeš postaviti visoke pod strop, jer se njima upravlja s daljinskim upravljačem. One također imaju mogućnost postavljanja različitih vremenski tempiranih programa i različitih temperatura.

Gdje ima dovoljno prostora, možeš se odlučiti za električne radijatore ili podno konvektorske grijalice za zagrijavanje prostora zračenjem. Ova metoda grijanja prikladna je za konstantno grijanje određenog prostora, što znači da se neće zagrijati samo zrak u prostoriji, već i zidovi i predmeti, koji će zadržati toplinu duže vrijeme. Istina je da s takvim grijalicama ne možeš postići brze efekte. Pogodna je na primjer za spavaće ili dječje sobe, koja tijekom dana mogu biti hladnije, a noću je poželjno je da budu malo toplije. Konvektorske grijalice s vremenskim funkcijama postavljaju se tako da počnu zagrijavati oko sat vremena prije planiranog odlaska u krevet i ujutro se isključe.

Međutim, ako želiš posebno brzo grijanje prostora i zraka u njemu, odaberi ventilacijske grijalice, koje će zagrijani zrak uz pomoć ventilatora proširiti po cijeloj prostoriji. S takvim grijalicama inače ne možeš postići dugotrajno zagrijavanje prostora, ali za potrebe brzog zagrijavanja vrlo su korisne.

Na Jeftinije.hr možeš pronaći razne ventilatorske, konvektorske, uljne, električne grijalice i sve ostale. Ovdje na jednom mjestu možeš usporediti cijene različitih trgovina i pobrinuti se za najbolju kupovinu.

više
134 proizvoda
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2023 sMind d.o.o., dio Heureka grupe