Kuhinjske vage

Kuhinjske vage predstavljaju jedno od osnovnih pomagala u kuhinji koji mogu pojednostaviti pripremu hrane. Ako trebaš novu vagu u kuhinji ili ju kupuješ kao dar su na raspolaganju različiti modeli i proizvođači. Da bi bio izbor lakši si prije kupnje provjeri zanimljivu ponudu različitih proizvoda.

Kuhinjske vage se razlikuju po proizvođaču pri čemu su najčešći Soehle, Gorenje, Sencor, Biva, Momert i Gallet. Razlikuju se i po tome pokazuju li težinu digitalno ili analogno, po tipu vage (pultna, zidna) te po maksimalnoj težini koju mogu prikazati.

Kuhinjske vage omogućuju točno mjerenje sastojaka koje trebamo za kuhanje, a težinu pokazuju na digitalni ili analogni način. Analogne vage su klasične i osiguravaju visoku točnost, a pri tome ne zahtijevaju neko posebno uzdržavanje. Digitalne vage težinu ispišu na LCD zaslonu, praktične su za vaganje i jednostavne za korištenje. Ako tražiš nešto posebno se odluči za digitalnu vagu s ultra tankim dizajnom koja paše u modernu kuhinju ili se pak odluči za vagu s termometrom.

S obzirom na tip vage možeš birati među pultnim i zidnim. Pultne su, kao što samo ime govori, primjerene za korištenje na kuhinjskom pultu dok zidne nude mogućnost namještanja na zid.

Prije kupnje kuhinjske vage provjeriti podatak o maksimalnoj težini jer o tome ovisi koliku količinu sastojaka možeš na njoj izvagati. Praktično je također da se izabrana vaga automatski isključi jer onda ne moraš o tome brinuti. Prije kupovine, provjeri preciznost vage i jednostavnost održavanja i čišćenja.

više
150 proizvoda
 • Popularnosti
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
  • Broju trgovina
  • Broju mišljenja korisnika

Povezane kategorije

Prije kupovine želiš vidjeti više korisnih informacija?

FAQ (Česta pitanja i odgovori)Pretraži savjete

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude?
Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.