Kotlovi

Razmišljaš o kupnji grijačeg kotla ili kamina? Odluči se pametno i zato si već prije pogledaj što je sve na raspolaganju na tržištu.

Kotlovi su tip grijačih uređaja koji za djelovanje koriste različite vrste goriva. Možeš birati među kotlovima na drvo, plin, loživo ulje, petrolej ili kruta goriva. Goriva se razlikuju po cijeni i zato prije kupovine kotla provjeri kakvu vrstu ti se najviše isplati kupiti.

Neki modeli već imaju uključen i bojler tako da osim prostora možeš grijati i vodu i s time ubiti dvije muhe jednim udarcem. U ponudi ćeš naći i takve kotlove koji nadomjeste štednjak jer omogućuju i kuhanje.

Posebno praktične za korištenje su prijenosne plinske peći na kotačima s kojima možeš grijati prostore koji nisu priključeni na centralno grijanje.

U ponudi su i pojedini dijelovi koji su od pomoći pri namještanju ili upravljanju grijaćeg kotla. Naći ćeš razdjelnike, pogone za reguliranje rotacijskih ventila, posude za sanitarnu vodu, posude za solarne sisteme ili termostate sa zaslonom na dodir s kojim je jednostavno namjestiti idealnu temperaturu i prepustiti se uživanju.

više
Cijena
MIN MAX

Pretraži po brandu

Boja

Vrsta kotla (spaljivanje na:)

Ne propusti

Savjeti kod kupovine

Kupovina kotla

Sve veći troškovi grijanja i tople vode nagnali su nas da se bacimo u potragu za novim i jeftinijim načinima ...

Prikaži sve savjete za kupovinu

Povezane kategorije

Prije kupovine želiš vidjeti više korisnih informacija?

FAQ (Česta pitanja i odgovori)Pretraži savjete

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude?
Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.