Pumpe za vodu

Želite li plivati u kristalno čistom bazenu ili odmarati oči pogledom na lijepo uređen ribnjak s čistom vodom? Možda ste u potrazi za uređajem za pražnjenje septičkih jama? U svakom od tih slučajeva trebate pumpu, ali s obzirom da postoji vrlo velik izbor tih uređaja, najbolje je da pogledate cijelu ponudu, prije nego što se odlučite na kupnju.

Možete odabrati potopne ili vanjske pumpe, koje se razlikuju ovisno o načinu rada. Potopne pumpe dizajnirane su da ih urnote u tekućinu koju želite ispumpati. One su puno učinkovitije od usisavajućih, te se stoga koriste za odvodnju, pražnjenje bazena i ribnjaka, kao i za vrtne fontane, umjetne vodopade i zalijevanje vrta. Za pumpanje fekalnih vodu treba vam posebno dizajnirana pumpa koja može biti s oštricama ili bez njih.

Među pumpama, koje osiguravaju protok vode u ribnjaku, što je ključno za održavanje zdravog okruženja, dostupne su vanjske pumpe sa različitim protokom. Vanjske pumpe su pouzdane, pristupačne i energetski učinkovite, ali i glasnije od potopnih i kompliciranije za instalaciju. Međutim, zahtijevaju manje održavanja od potopnih, dakle, predstavljaju dobar izbor ako se želite manje brinuti oko vodnog sustava.

Samostojeće vrtne pumpe radit će protok gdje je potrebno pumpanje veče količine vode iz nižeg u viši spremnik. One mogu biti dio sustava ili funkcionirati neovisno. Lako se spoje, jednostavne su za korištenje, te se rad obavlja brzo. Izbor je više nego bogat, zato nemojte biti brzopleti s kupnjom i proučite sve modele koji su dostupni.

više

Ne propusti

Savjeti kod kupovine

Kod poplave u pomoć stiže pumpa za prljavu vodu

Ove godine pogođeni smo poplavama više puta i, nažalost, sasvim je moguće da ćemo se sa ovim prirodnim ...

Prikaži sve savjete za kupovinu

Komentari

Prije 4 godine

EINHELL hidropak pumpa GC-WW 6538

EINHELL hidropak pumpa GC-WW 6538

imate li plastično kučište za prodati? ovaj nastavak kod motora/pumpe?

438 proizvoda
 • Popularnosti
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
  • Broju trgovina
  • Broju mišljenja korisnika

Povezane kategorije

Prije kupovine želiš vidjeti više korisnih informacija?

FAQ (Česta pitanja i odgovori)Pretraži savjete

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude?
Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.